Follow us

Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες

Τι φορούν οι Victoria Beckham, Jessica Alba, Rachel Zoe, Miranda Kerr, Heidi Klum και Nicole Richie στις βόλτες με τα παιδιά τους;

mamades

Τι φορούν οι Victoria Beckham, Jessica Alba, Rachel Zoe, Miranda Kerr, Heidi Klum και Nicole Richie στις βόλτες με τα παιδιά τους;

Victoria Beckham


Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες
H Victoria Beckham δεν αποχωρίζεται τα (πολύ) ψηλοτάκουνα Louboutin της για κανένα λόγο. Ακόμα και όταν βγαίνει βόλτα με τη μικρούλα Harper η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια είναι πολύ κομψά ντυμένη και κατα πολλούς πόντους ψηλότερη. Πολλοί λένε ότι το παρακάνει, η ίδια όμως δεν φαίνεται να σκοπεύει να αλλάξει σύντομα τον τρόπο που ντύνεται!

Jessica Alba

Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες - εικόνα 2

Η Jessica Alba είναι αυτό που λέμε η χαλαρή μαμά. Δεν κάνει υπερβολές και σπάνια θα την δει κανείς με extreme σύνολα. Συνήθως προτιμάει skinny jeans τα οποία συνδυάζει με χαλαρά t-shirts και φουλάρια. Όπως μάλιστα εξήγησε πρόσφατα το φουλάρι δεν έχει μόνο στυλιστική λειτουργία αλλά και πρακτική αφού το χρησιμοποιεί για να κρύψει τους λεκέδες που δημιουργούν τα παιδιά της!

Rachel Zoe


Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες - εικόνα 3

Ως επαγγελματίας στυλίστρια η Rachel δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια από τις πιο στυλάτες μαμάδες της showbiz. Το εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι παρά τον ερχομό του γιου της, Skyler το στυλ της Rachel έχει αλλάξει ελάχιστα! Ακόμα και όταν κρατά τον “Sky” στην αγκαλιά της φοράει τις αγαπημένες της πανύψηλες πλατφόρμες και τα υπόλοιπα αγαπημένα της αξεσουάρ (βλ. γυαλιά ηλίου, καπέλο, αλυσίδες).

Miranda Kerr


Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες - εικόνα 4

Η Miranda Kerr είναι μάλλον η πιο trendy της παρέας. Για τις εξόδους της με τον Flynn επιλέγει συνήθως skinny jeans και τα συνδυάζει με ευέλικτα αλλά μοδάτα κομμάτια όπως το αγαπημένο της denim jacket και χαριτωμένες μπαλαρίνες. Η απλή αλλά πολυτελής τσάντα που φοριέται χιαστί είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα!

Heidi Klum:


Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες - εικόνα 5

Η φρεσκοχωρισμένη πολύτεκνη μαμά Heidi φαίνεται να είναι από τις πιο fun μαμάδες αφού πού την χάνεις που την βρίσκεις είναι σε κάποιο πάρκο παρέα με τα παιδιά της. Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι ακόμα και στο πάρκο η Heidi παραμένει stylish. Συνήθως φοράει maxi φορέματα που τα συνδυάζει με μπαλαρίνες ή ακόμα και sneakers-μποτάκια. Δε χάνει ευκαιρία επίσης να κάνει πιο ροκ τα σύνολά της προσθέτοντας ένα δερμάτινο τζάκετ περφέκτο.

Nicole Richie:

Στυλιστικές συμβουλές από διάσημες μαμάδες - εικόνα 6

Η Nicole ήταν πάντα οπαδός της boho φιλοσοφίας και η μητρότητα δεν την άλλαξε καθόλου! Tα μποτάκια με κρόσσια, τα hippie καπέλα και τα καυτά τζιν σορτσάκια την κάνουν υπόδειγμα μποέμ μαμάς στις βόλτες της με την κορούλα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ