Follow us

Η Gwyneth Paltrow φοράει τα σωστά βασικά ρούχα

Και μάλιστα με το σωστό τρόπο! Τζιν + Blazer θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις μέρες που ο καιρός είναι αναποφάσιστος.

gwyneth2


Και μάλιστα με το σωστό τρόπο! Τζιν + Blazer θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις μέρες που ο καιρός είναι αναποφάσιστος.


Να όσα μας "διδάσκει" το basic αλλά πολύ ενδιαφέρον σύνολ της σταρ:

Η Gwyneth Paltrow φοράει τα σωστά βασικά ρούχα

Το παντελόνι: Πολύ καλά το κατάλαβες, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να κρύψεις το σκούρο, ελαστικό τζιν σου. Μπορεί για την Άνοιξη και το καλοκαίρι να επικρατούν τα παστέλ χρώματα και οι φλούο αποχρώσεις αλλά το γκρι παραμένει για ακόμα λίγο καιρό στην πρώτη γραμμή, πόσο μάλλον όταν ο καιρός μας τα χαλάει.

Το blazer: Ηot κομμάτι (και) για φέτος, το blazer είναι το τέλειο πανωφόρι για αυτό το διάστημα. και αναβαθμίζει με cool τρόπο και το πιο απλό outfit. Αν θέλεις να χαμηλώσεις λίγο τους τόνους και να κάνεις το blazer να φαίνεται πιο επίκαιρο δεν έχεις παρά να γυρίσεις λίγο τα μανίκια όπως ακριβώς έκανε και η ηθοποιός. Να σημειωθεί βέβαια ότι η Gwyneth εδώ φορά την πλέον κλασική version του blazer. Εσύ μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές άλλες εκδοχές (εμείς προτείνουμε μία σε έντονη απόχρωση)!

Τα μποτάκια: Μπορείς να τα φορέσεις ακόμα και επιβάλλονται όταν βρέχει. Δεν είναι καθόλου chic (και βολικό) να προσπαθείς με κάθε τρόπο να περπατήσεις με τις γόβες ή τα πέδιλά σου ενώ ο δρόμος είναι βρεγμένος!

Το clutch:
Ιδού η απόδειξη ότι ένα σύνολο που αποτελείται από casual κομμάτια μπορεί να αναβαθμιστεί άμεσα με την προσθήκη ενός πιο «βραδινού» αξεσουάρ. Για να δώσεις κι εσύ νέα πνοή στα βασικά κομμάτια σου δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το στυλιστικό παράδειγμα της ηθοποιού και να προσθέσεις ένα ενδιαφέρον clutch. Αν παλι δεν είσαι fan των μικρών τσαντών, μπορείς κάλλιστα να συνδυάσεις το σύνολο με μια ευρύχωρη chain bag.

To μενταγιόν: Σε χρυσή απόχρωση και με καλοκαιρινή διάθεση «σπάει» μοναδικά τον basic χαρακτήρα του συνόλου. Αν είσαι σε φάση αναζήτησης αξεσουάρ ένα τέτοιο κόσμημα αξίζει σίγουρα μια θέση στην γκαρνταρόμπα σου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ