Follow us

H Katy Middleton στην πρεμιέρα του "African Cats"

Κάνε κλικ εδώ για να μάθεις τι φόρεσε

katy


Τι φόρεσε; Ποιους συνάντησε εκεί;


Στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Guy Ritchie βρέθηκε η πριγκίπισσα Katy μαζί με τον William. H βραδιά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού τα έσοδα θα διατεθούν υπέρ της φιλοζωικής οργάνωσης Tusk Trust, την οποία έχει ιδρύσει ο William.

Η ταινία του Ritchie γυρίστηκε στην Κένυα και έχει ως θέμα τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα αιλουροειδή της ζούγκλας όπως τα λιοντάρια και οι γατόπαρδοι! Ο William αγαπάει ιδιαίτερα την Αφρική, κάνει συχνά ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς της ηπείρου και μάλιστα έκει έκανε και πρόταση γάμου στην Katy!

H Katy Middleton στην πρεμιέρα του "African Cats"

Παρά το βροχερό καιρό και τη χαμηλή θερμοκρασία, η Katy επέλεξε ένα μίντι φόρεμα Matthew Williamson, από την pre-fall συλλογή του για το 2012. Το ιδιαίτερο στοιχείο του γκρι φορέματος της είναι oι τιρκουάζ πέτρες που στολίζουν το γιακά και τα μανίκια. Το συνδύασε με γόβες και clutch σε σκούρο πράσινο και φυσικά δεν απουσίαζε το δαχτυλίδι με το οποίο της έκανε πρόταση ο Wills.

H Katy Middleton στην πρεμιέρα του "African Cats" - εικόνα 2

Από τη στιγμή της άφιξης τους μέχρι και την είσοδο στο κτίριο, ο William κρατούσε τη μεγάλη ομπρέλα του για να μην βραχεί η σύζυγος του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ