Follow us

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί!

Kate Winslet, Meryl Streep, George Clooney, Jude Law, Leonardo Di Caprio και Don Cheadle

fotografiesstarsmekapelo

Η Kate Winslet συνεχίζει την προσπάθειά της να βοηθήσει τα άτομα με αυτισμό μέσα από το ίδρυμα Golden Hat Foundation εκδίδοντας αυτή τη φορά ένα βιβλίο με πορτραίτα διάσημων stars του Χόλιγουντ.

Όταν στα γυρίσματα του Ισλανδικού ντοκιμαντέρ A Mother's Courage: Talking back to Autism η διάσημη ηθοποιός Kate Winslet γνώρισε την Margret Ericsdottir και τον 10χρονο γιό της Keli, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Το μικρό αγόρι υποφέρει από βαριά μορφή αυτισμού που δεν του επιτρέπει να μιλά. Η μητέρα του δεν εγκατέλειψε τις προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον γιό της και εφηύρε ένα πρωτότυπο σύστημα “συνομιλίας” μέσω ενός πίνακα με γράμματα τα οποία έδειχνε το παιδί σχηματίζοντας λέξεις. Η ιστορία τους συγκίνησε την Kate Winslet που στη συνέχεια ίδρυσε, μαζί με την Ericsdottir, το ίδρυμα Golden Hat Foundation, το οποίο προάγει την έρευνα και την ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από την ασθένεια του αυτισμού.

Για την ενίσχυση του ιδρύματος αυτού η Kate Winslet δημιούργησε και κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Simon&Schuster ένα βιβλίο-έκπληξη που περιέχει τα πορτραίτα 100 διάσημων stars που όλοι φοράνε – ο καθένας με τον τρόπο του – το ίδιο καπέλο.

Το βιβλίο The Golden Hat: Talking Back to Autism συγκεντρώνει φωτογραφίες ορισμένων από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της show biz σε στιγμές οικείες και καθημερινές που αποδεικνύουν ότι τελικά όλοι τελικά έχουμε κοινά σημεία και έχουμε το δικαίωμα και την ανάγκη να εκφραστούμε και να επικοινωνήσουμε με τους γύρω μας.

Δες κάποια απο αυτά τα πορτραίτα:

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί!
Meryl Streep

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! - εικόνα 2
Leonardo Di Caprio

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! - εικόνα 3
Kate Winslet

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! - εικόνα 4
Jude Law

6 stars του Hollywood όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! - εικόνα 5
George Clooney

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ