Follow us

Beauty Icon No 1: To know me better

Το νέο blog του missbloom.gr ξεκινά! Μάθε ό,τι πιο «όμορφο» κυκλοφορεί στην αγορά, αλλά και tips και tricks ομορφιάς από την Βeauty expert, Μαρία Σταμάτη!


Beauty icons υπάρχουν πολλά!

Για μένα είναι κάθε επώνυμη ή ανώνυμη γυναίκα που διαθέτει πάνω από όλα εσωτερική ομορφιά. Είναι κάθε γυναίκα που ξέρει τι θέλει ή όταν δεν ξέρει, αρνείται να μείνει στην αμάθεια και το ψάχνει.

Με τι θα ασχολούμαι σε αυτό το blog είναι αυτονόητο: με οτιδήποτε έχει σχέση με την ομορφιά και μπορεί να ομορφύνει έστω και για λίγο τον κόσμο μας.

Αυτό όμως που δεν είναι αυτονόητο είναι το ποια είμαι εγώ. Και σε αυτό λοιπόν είπα να αφιερώσω την πρώτη μου ανάρτηση. Δηλαδή στους ανθρώπους και στα πράγματα που αγαπώ. Καλή αρχή λοιπόν!

Ξεκινάμε:

Beauty Icon No 1: To know me better

Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 2

Νο 1. Έχω ήδη μιλήσει για αυτήν και όταν θα έχω την ευκαιρία, θα μιλάω αρκετά συχνά, για αυτό δείξε κατανόηση. Ονομάζεται Χριστίνα και δεν υπάρχουν λόγια για να την περιγράψω! Φωτογραφία της δεν θα δεις, γιατί είναι μικρή ακόμα (σχεδόν 2 ετών). Μπορώ όμως να σου δείξω τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης και το φόρεμα που αγοράσαμε την τελευταία φορά που πήγαμε μαζί για ψώνια.

Νο 2.
Δεν μου αρέσει να τον λέω «άνδρα μου», αλλά όπως και να το κάνουμε, παντρευτήκαμε πριν από 12 χρόνια. Ο καλός μου λοιπόν και οι φίλοι μου (ονόματα δεν λέμε, γιατί αυτοί που είναι φίλοι μου, δεν θα αναζητήσουν το όνομά τους) είναι για μένα πολύτιμα δώρα, που θέλω να έχω για πάντα δίπλα μου.

Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 3

Νο 3. Η μουσική και τα βιβλία είναι μεγάλη αγάπη. Ειδικά τώρα, που έχω κόψει την τηλεόραση, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα βιβλίο. Τον τελευταίο καιρό δε, προτιμώ τα βιβλία που με αφυπνίζουν και με προβληματίζουν.

Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 4



Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 5

Νο 4. Η δουλειά μου! Γιατί την αγαπώ;
Είναι άκρως θηλυκή, δημιουργική, δύσκολη (τις περισσότερες φορές) και απαιτητική. Έχω την ευκαιρία να δοκιμάζω δεκάδες προϊόντα και παραδέχομαι ότι τον τελευταίο καιρό έχω γίνει λίγο γκρινιάρα σχετικά με την αποτελεσματικότητά τους.

Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 6

Νο 5. Τα ταξίδια! Τα αγάπησα πριν ακόμα γίνω beauty editor, αλλά με τη δουλειά μου (επειδή χάρη σε αυτή έχω την πολυτέλεια να κάνω αρκετά) τα λάτρεψα! Για μένα όμως ένα ταξίδι με ανθρώπους που αγαπάς, δεν συγκρίνεται με κανένα επαγγελματικό! Αγαπημένοι προορισμοί; Το Παρίσι και η Αμοργός με τους φίλους μου, το Άμστερνταμ και η Ιορδανία.
Beauty Icon No 1: To know me better  - εικόνα 7

Νο 6. Ένα από τα κουσούρια που με χαρακτηρίζουν είναι οι συλλογές που κάνω. Κάνω πολλές, αλλά δεν φταίω εγώ! Πώς μπορώ να πω όχι στα εξαιρετικά δελτία τύπου που λαμβάνω ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Πώς μπορώ να αντισταθώ στη γοητεία των μολυβιών και των σημειωματάριων από διάφορες εταιρίες καλλυντικών και σημεία του κόσμου; Πώς μπορώ να απαρνηθώ το παιδί που κρύβω μέσα μου και να μην συλλέγω αυτοκόλλητα; Άλλωστε, σε λίγο καιρό, η συλλογή αυτή θα περάσει στα χέρια της Χριστίνας!

Νο 7. Σίγουρα υπάρχουν και πολλά πράγματα που αγαπώ και αρκετά που θα αγαπήσω στο μέλλον, αλλά αυτά θα τα γνωρίσεις σιγά-σιγά. Ελπίζω άλλωστε ότι θα είμαστε σε συχνή επαφή!

Φιλιά,

Μαρία



Διάβασε επίσης:
Beauty Icon No 2: Color blocking

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ