Follow us

H BB ξαναχτυπά!

Τι μάθαμε στην παρουσίαση της Garnier και γιατί συναντήσαμε τη Μαίρη Συνατσάκη. Από τη Φλώρα Καμχή

bbcreamgarnier

Η μεγάλη επιτυχία της κρέμας ΒΒ της Garnier ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες!

Το μάθαμε εχθές στο κάλεσμα που έκαναν οι υπεύθυνοι της μάρκας στο Ψυχικό όπου ακούσαμε το χαρισματικό grouper marketing της Garnier Γιώργο Κοντάκο, δικαίως να λέει πόσο περήφανος είναι για τα αποτελέσματα της ομάδας του που έφεραν τη Garnier BB 2η στην αγορά πωλήσεων της κρέμας σε όλο τον κόσμο!

Για μένα ήταν κατανοητό, ίσως κάτι που περίμενα, γιατί η κρέμα ΒΒ -μια κρέμα που τα κάνει όλα- κέρδισε τις καρδιές μας με την πολλαπλή αποτελεσματικότητα της στη φροντίδα,την προστασία και την ομορφιά της επιδερμίδας μας. Τέλεια ως εδώ.

Υπάρχουν όμως και άλλα νέα, ακόμη πιο σημαντικά. Μια νέα κρέμα ΒΒ εμφανίζεται, μια κρέμα που κάνει την κίνηση ματ, και λύνει τα προβλήματα των μικτών και λιπαρών επιδερμίδων, δίνοντας αποτέλεσμα ματ, που διαρκεί, ομοιομορφία και φυσικό χρώμα.
Μετά ακολούθησε το ερώτημα: Ποιο είναι το πρόσωπο της Garnier; Ποιά είναι η γυναίκα που έχει πρόσωπο νεανικό, φρέσκο, έχει αυθορμητισμό, άνεση, προσωπική γοητεία είναι πολύ active στο διαδίκτυο και είναι πολύ πολύ γνωστή σε όλους γιατί είναι κορίτσι των media. H Μαίρη Συνατσάκη.

Η Μαίρη ήταν εκεί μαζί μας και πίσω της έπαιζε το βίντεο του MissBloom TV που τη δείχνει να απολαμβάνει αλλά και να παίζει συγχρόνως με την κρέμα που δίνει στην επιδερμίδα της ακόμη μεγαλύτερη ομοιογένεια, φρεσκάδα και φυσική λάμψη. Η Garnier όμως δεν έχει μόνον τις κρέμες ΒΒ. Εχει σαμπουάν, προιόντα styling,για άνδρες και για γυναίκες και αντηλιακά.

Ετσι είδαμε πάλι τη Mαίρη Συνατσάκη να δημιουργεί χτενίσματα με το κατάλληλο προιόν και λίγες απλές κινήσεις και τον Αλεξ Κάβδα να κατεβάζει, να ανεβάζει και να πηγαίνει δεξιά και αριστερά το τσουλούφι του δείχνοντας πως παίζοντας μπορείς να δώσεις φόρμα ακόμη και στα πιο ατίθασα μαλλιά! Η παρουσίαση έκλεισε με το βίντεο για τα αντηλιακά Garnier σε μια παραλία με μια κοπέλα με dot ασπροκόκκινο bikini που απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα με τη σιγουριά που της δίνει το αντηλιακό Golden Protect.



H BB ξαναχτυπά!


Στην ταράτσα με την ωραία θέα είχαμε την ευκαιρία να φάμε νοστιμιές και να πιούμε φρέσκους χυμούς, ξεχνώντας λίγο τις έννοιες μας και προβάλλοντας τον εαυτό μας σε μία παρόμοια παραλία να απολαμβάνει το καλοκαίρι!


Στην επάνω φωτό η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της (και δικός μας) hair stylist Σπύρος Σαμοϊλης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ