Follow us

Η Βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Τι φόρεσε η Kate Middleton; Δες φωτογραφίες!

royals

Τι φόρεσε η Kate Middleton; Δες φωτογραφίες!

Η έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου είναι γεγονός! Η πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας συγκεντρωνει αυτές τις μέρες όλα τα βλέμματα και όπως είναι λογικό η Βασιλική οικογένεια έχει την τιμητική της. Περιττό φυσικά να πούμε ότι η Kate Middleton είναι αυτή που μονοπωλεί το ενδιαφέρον! Τι φόρεσε λοιπόν η δημοφιλής πριγκίπισσα στην τελετή έναρξης;

Για την παραλαβή της φλόγας η Kate επέλεξε ένα polo μπλουζάκι Adidas και το συνδύασε με ένα μπλε παντελόνι από το Zara και πλατφόρμες Stewart Weitzman αλλά για την τελετή έναρξης στράφηκε προς μια designer επιλογή.

Η Βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Οπως μπορείς να δεις και από τις φωτογραφίες, η Δούκισσα του Cambridge επέλεξε να φορέσει ένα ανοιχτό γαλάζιο φόρεμα, με γυαλιστερό εφέ και ζώνη στη μέση που τονίζει την άψογη σιλουέτα της (για την οποία μίλησε πρόσφατα και ο Karl Lagerfeld)

Η Βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου - εικόνα 2

Και μπορεί όλοι να πιστεύαμε ότι η Kate θα βασιζόταν για μια ακόμα φορά στη Sarah Burton και τον οίκο McQueen αλλά η Δούκισσα μας εξεπληξε επιλέγοντας μια δημιουργία του Λονδρέζου Christopher Kane.

Η Βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου - εικόνα 3

Όπως επιβεβαίωσαν οι εκπρόσωποι του παλατιού, πρόκειται για μια custom - made δημιουργία φτιαγμένη ειδικά για να φορεθεί από την Kate στην εν λόγω περίσταση, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτική του στυλ "Kane".

Η Δούκισσα ολοκλήρωσε το look με ένα nude clutch και ασορτί γόβες ενώ πολύ έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός ότι φόρεσε το ίδιο χρώμα που φορούσε και η Βασίλισσα Ελισάβετ στην τελετή που προηγήθηκε. Aκόμα, και αν δεν είναι το χρώμα, το στυλ του μονόχρωμου παστέλ coat dress θυμίζει έντονα το τυπικό ύφος ντυσίματος που συνηθίζει η Ελισάβετ εδώ και χρόνια στις δημόσιες εμφανίσεις της...

Η Βασιλική οικογένεια στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου - εικόνα 4

Πως σου φάνηκε η πρώτη "Ολυμπιακή" εμφάνιση της Kate;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ