Follow us

Sarah Jessica Parker: Με χρυσές γόβες στη Νέα Υόρκη

Σου αρέσει ή όχι; Ψήφισε στο poll της Miss Bloom!

sarah_jessica4

Σου αρέσει ή όχι; Ψήφισε στο poll της Miss Bloom!

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Sarah Jessica Parker να πηγαίνει το γιο της στο σχολείο με ένα απλό τζιν παντελόνι και oversized πλεκτά αλλά όταν η διάσημη ηθοποιός αποφασίσει να ντυθεί δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μια από τις πλέον «δημιουργικές» fashionistas!

Sarah Jessica Parker: Με χρυσές γόβες στη Νέα Υόρκη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η πρόσφατη εμφάνισή της στο West Village όπου η Sarah Jessica δεν φόρεσε μόνο ένα αλλά τρία statement κομμάτια: έναν στενό φόρεμα με prints σε μπλε απόχρωση, μια τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες και ένα ζευγάρι χρυσές γόβες!

Sarah Jessica Parker: Με χρυσές γόβες στη Νέα Υόρκη - εικόνα 2

Sarah Jessica Parker: Με χρυσές γόβες στη Νέα Υόρκη - εικόνα 3

Φυσικά πρόκειται για ένα σύνολο που δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να υποστηρίξει οποιοσδήποτε και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην αντιγραφή. Σε γενικές γραμμές αν δεν είσαι fan του mix ‘n match ή αν δεν έχεις πειστεί ότι έχεις βρει τρία κομμάτια που να «δένουν» μεταξύ τους αρμονικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα μόνο statement κομμάτι και να το συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Sarah Jessica Parker: Με χρυσές γόβες στη Νέα Υόρκη - εικόνα 4

Ένα φόρεμα παρόμοιο με αυτό τη Sarah Jessica Parker αποτελεί μια πολύ καλή αγορά. Προσοχή όμως! Η σωστή εφαρμογή είναι το παν στα φορέματα με prints γι αυτό φρόντισε το κομμάτι που θα διαλέξεις να κολακεύει απόλυτα το σώμα σου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ