Follow us

Mary-Land Blog: S02Ep. 06 “The one about the last 6 days”

H Μαίρη Συνατσάκη ζει μία εβδομάδα γεμάτη περιπέτειες και ξεπερνάει τη μεγάλη της φοβία!

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”


Αυτο το post διαβάζεται καλύτερα αν ακούς αυτό:



Η εβδομάδα ήταν από αυτές τις γεμάτες.
Αυτές που μου αρέσουν. Αυτές που γεμίζουν το σημειωματάριο μου με ώρες-υποχρεώσεις-προγραμματισμούς καμιά φορά και κανα σκιτσάκι.

Mary-Land Blog: S02Ep. 06 “The one about the last 6 days”

Αυτό για παράδειγμα είναι ένα ψάρι-τηλεόραση.

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

(πάρα πολύ όμορφο)

Και άμα δεν πιστεύετε ότι είχε πολύ τρέξιμο αυτή η εβδομάδα να κάτσετε να σας τα πω αναλυτικά.

Ναι ναι ναι!

Τι? Όχι? Βαριέστε?

Καλά εγώ θα σας τα πω μία και μετά θα σας αφήσω για μια ολόκληρη εβδομάδα.


Λοιπόν! Αγαπητό μου ημερολόγιο:

Δευτέρα 17/09/12
Κάναμε πρεμιέρα στο Mad Radio 106,2 με Άλεξ (για πάντα!) 17:00-19:00 καθημερινά, και αυτό είναι το μοναδικό πρόμο που θα κάνω. Τα υπόλοιπα, τα «είσαστε καταπληκτικοί-σας ακούω κάθε μέρα-μου φτιάχνετε το κέφι όταν είμαι χάλια-κανένας δεν αξίζει όσο εσείς-σας λατρεύω-σας χαρίζω το σπίτι μου κι ένα μου νεφρό κατά προτίμηση το αριστερό [..]» τα αφήνω σε εσάς.

Τρίτη 18/09/12

Καλά μιλάμε φοβερή ημέρα. Ξύπνησα, πήγα γυμναστήριο, δουλειά, σπίτι,νάνι και 5 γεύματα μέσα στην διάρκεια της ημέρας.
Το βράδυ, που επειδή είμαι φυτό και ήταν μετά τις 00:00 άρα Τετάρτη (!)

Τετάρτη 19/09/12

..πήγα Shamone που είχα καιρό να το επισκεφθώ και ήταν καταπληκτικά με Τάμτα και Cabin54 αλλά συγνώμη προς όλους, η καλύτερη της βραδιάς, η καλυτερότερη της βραδιάς ήταν η Μπέσσυ Αργυράκη, που βρέθηκε επίσης εκεί και ανέβηκε στην σκηνή για να ερμηνεύσει με υπέροχο πάθος και φωνή το “Summertiiiiiiiime….and the leaving is easY.”

«Μπέσσυ Αργυράκη σας αγαπώ. Επίσης η Θεία μου η Αλίκη ήταν δασκάλα σας στα Οικοκυρικά και σας στέλνει πάρα πολλά φιλιά. Μου λέει ότι ήσασταν καλή μαθήτρια. Κι εγώ σας φιλώ γιατί είσαστε φοβερή.»

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

Το πρωί που ξημέρωσε ξεκίνησα χορό. Και από το pole dancing, η εξέλιξή μου ήταν το videoclip dance. Ο Νίκος Μαριάνος έχει ΤΟ επώνυμο για να στηρίξει τον τίτλο του «χορογράφου των σταρς» και σίγουρα τον έχετε δει σε videoclip, Mad Awards, στο Instagram που ανεβάζει φωτογραφίες συνήθως χωρίς μπλούζα.

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

Εγώ θα τον πληρώνω σε μπλούζες για τα μαθήματα που θα μας κάνει και εκείνος μας υπόσχεται λιώσιμο από αυτό που μετά τρως σοκολάτες χωρίς να νοιάζεσαι. Εννοείται ότι θα παρέχω το απαραίτητο υλικό –φωτογραφικό ή /και video- όταν θα γίνουμε πάρα πολύ καλές για να σας ψαρώσουμε. Εν ολίγοις μην περιμένετε υλικό. Ή να περιμένετε. Δεν ξέρω.

Πέμπτη 20/09/12

Βρεθήκαμε με την Τάμτα –κολλητάρια με την Τάμτα αυτήν την εβδομάδα- την fellow πρέσβειρα στην καμπάνια «Διάλεξε Στάση: Αντισύλληψη ή Ανασφάλεια» στο Μαιευτήριο «Αλεξάνδρα» για να μάθουμε για το έργο του, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας για την Αντισύλληψη που είναι αυτήν την Τετάρτη και περιμένω να κάνετε σημείωση στο δικό σας τετραδιάκι τύπου «26/09 Παγκ. Ημέρα Αντισύλληψης – Party @the Mall with Tamta & Cabin 54 & Special Guests !!».

Και να έρθετε! Γιατί θα σας περιμένω από 18:00 και μετά και θα έχει πλάκα. Καλά εγώ θα ψηνόμουν και μόνο με το δέλεαρ του να τρώς ποπ κορν και να βλέπεις συναυλία στο Mall, αλλά δεν ξέρω για εσάς. Επίσης νωρίτερα θα έχω πάει χορό και μπορώ να σας μάθω την χορογραφία που θα έχουμε κάνει στο μάθημα. Και με πληρώνετε σε μπλούζες αν θέλετε.
Το απόγευμα πήγα ραδιόφωνο και μόλις τελειώσαμε την αμίμητη αυτή εκπομπή, έτρεξα στο κέντρο της Αθήνας, στην Ερμού, στο κατάστημα της BSB γιατί είχε ήδη ξεκινήσει το Fashion’s Night Out.

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

Δεν θα το έχανα με τίποτα γιατί αν δεν ενισχύσουμε το κέντρο και την αγορά του θα πέσει να μας πλακώσει και δίκιο θα έχει. Τα μαγαζιά έμειναν ανοιχτά μέχρι αργά, το κέντρο δεν ήταν καθόλου φοβιστικό, οι fashionistas ενώθηκαν και η μόδα κέρδισε!

Κι εγώ θα καθόμουν πολύ παραπάνω αν δεν έπρεπε να προλάβω το αεροπλάνο στις 22:45 για Θεσσαλονίκη για την WOW συναυλία της Ημέρας Θετικής Ενέργειας που θα παρουσίαζα την Παρασκευή.

Αχ αυτό το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Θυμάστε ίσως ότι έχω αυτήν την περίεργη σχέση με τα αεροπλάνα. Κάποιες φορές δεν τα αντέχω καθόλου, άλλοτε είμαι συγκρατημένα cool, κάποιες φορές μου φαίνονται έως και συμπαθητικά (αλλά αυτές τις φορές δεν είμαι μέσα σε κάποιο.. λολ)

Όταν είναι μάλιστα να πετάξω και μόνη μου, όπως σε αυτήν την πτήση ζορίζομαι και λίγο παραπάνω.

Πότε δεν έχω κάνει το χατίρι σε αυτήν την φοβία μου να νικήσει τελείως.
Να μην μπω δηλαδή καθόλου στο αεροπλάνο ή/και να χάσω ολόκληρο ταξίδι εξαιτίας της. Nope nope, no way!

ΑΛΛΑ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ.

Η drama queen μέσα μου, λογικευόταν από το γεγονός ότι επρόκειτο για μια πτήση 35 λεπτών (για τον Θεό δηλαδή!!) και κάπως έτσι «έσκασα και μπήκα».

Όλα καλά παιδιά. Έφτασα.

Μετά που ο ταξιτζής για να με πάει στο ξενοδοχείο πήγαινε με 200 χιλιόμετρα στον πρόσφατα βρεγμένο από βροχή δρόμο δεν με ένοιαζε και δεν με φόβιζε. Τρελίτσα μου.

Έναν πιλότο θέλω!

Να κουβεντιάσουμε λιγάκι.
Να μου εξηγήσει δυο πράγματα να μην νομίζω κάθε φορά ότι κατα τύχη τα καταφέραμε και φτάσαμε στον προορισμό μας.

Έφτασα στο δωματιάκι μου, παρήγγειλα κάτι πατατούλες τηγανιτές ωραιότατες στις 00:30 τα μεσάνυχτα –είχα κάνει χορό την Τετάρτη οπότε έκαιγα ακόμη θερμίδες.. λέω βλακείες μην με ακούτε- και ZZZzzz…

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

Παρασκευή 21/09/12
Ξημέρωσε η πιο θετική ημέρα του χρόνου. Ευτυχώς στην Θεσσαλονίκη είχε βγει ο ήλιος γιατί το προηγούμενο βράδυ η βροχή είχε πάει πολύ πίσω το στήσιμο της συναυλίας. Δεν ξέρω πως οι άνθρωποι της παραγωγής τα κατάφεραν και σε τι ρυθμούς δούλευαν αλλά στις 18:00 ήταν όλα έτοιμα,
(και η δική μου θέση καλώς και αγαπησιάρικα ορισμένη από την floor manager μας, την Παρασκευή –που την φωνάζαμε Today γιατί ήταν όντως Παρασκευή- α χα χού χα)

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

για να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παράλληλα σε Αθήνα (στο Ο.Α.Κ.Α.) και στην Θεσσαλονική (στην Α’ προβλήτα Ο.Λ.Θ.) το πιο πιο πιο μεγάλο μουσικό event της χρονιάς!

Ε ρε τι ωραία που περάσαμε...

Με πανικό από (με σειρά εμφάνισης παρακαλώ) Reckless, Κόκκινα Χαλιά, Ήβη Αδάμου, Ονιράμα, Goin’Through, Μύρωνα Στρατή, Stavento και Πάολα.

Με αυτήν την θέα,

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

και αυτόν τον κόσμο,

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

και αυτά τα παπούτσια,

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

(ναι,ναι αυτά τα ύψη δεν με φοβίζουν) τα καταφέραμε!

Ενώσαμε την Ελλάδα με θετική ενέργεια και μουσική και αγάπη!


Και Zzzz..

Σάββατο 22/09/12
Στις 5 και μισή χτύπησε το ρημάδι –μην ρωτάτε πιο ρημάδι- και στις 06:00 ήμασταν ήδη κάτω στην ρεσεψιόν για να φύγουμε για αεροδρόμιο. Η πτήση ήταν στις 07:30. Εγώ ήμουν κομματάκια. Ο Ποπ Ροκ Σταρ λίγο καλύτερα. Η Ήβη νύσταζε και κουβαλούσε όλο το σπίτι της. Η εξαθλίωση ήταν η λέξη που μου ερχόταν στο μυαλό. Από την νύστα ούτε που καταλάβαινα τι σημαίνει εξαθλίωση.

Ώσπου όλα άλλαξαν.

Μια γυναίκα κι ένας άντρας ντυμένοι με κάτι γνώριμες στολές βγήκαν από το ασανσερ του ξενοδοχείου. Άφησαν τις κάρτες τους στην ρεσεψιόν και χαρούμενοι μπήκαν στο λεωφορειάκι που θα μας πήγαινε στο αεροδρόμιο.

«Ψιτ παιδιά! Αυτοί είναι πιλότοι!» (είπα στον εαυτό μου) και τσουπ μπήκα στο λεωφορείο.

«Ψιτ παιδιά!» (ξαναείπα στον εαυτό μου. Δεν ξέρω γιατί μου έλεγα ψιτ παιδια και γιατί μου μιλούσα στον πληθυντικό. Ίσως που ήτανε πρωί..) «Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Θέλαμε πιλότο και μας ήρθαν δυο!»

Εεεεε.. Τους γονάτισα τους ανθρώπους. Τους έπιασα σε ένα ανελέητο μπίρι μπίρι στις 06:00 το πρωί που έχω την αμυδρά υποψία ότι τους τρέλανε. Τους έλεγα ό,τι να’ναι, τους εξομολογήθηκα ότι φοβάμαι τα αεροπλάνα, είπα «ας εκτεθώ» σκασιλά μου, τώρα που βρήκα την ευκαιρία μου θα την αρπάξω. Τους ρώταγα τι είναι αναταράξεις και άλλα τέτοια με ύφος πεντάχρονου που ρωτάει «γιατί μαμά ο ουρανός είναι μπλε κι όχι πράσινος?».

Ήταν τόσο καλούληδες και ευγενικοί και ήταν και οι πιλότοι της ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ πτήσης για Αθήνα!!! Και μάλλον επειδή φοβήθηκαν ότι δεν θα σταμάταγα ποτέ μου υποσχέθηκαν ότι μόλις προσγειωνόμασταν, θα με άφηναν να μπω στο κοκπιτ (σε απλά ελληνικά, εκεί μπροστά που πιλοτάρουν) για να δω και από κοντά όλα αυτά για τα οποία μου μιλούσαν τόση ώρα.

Αυτά τα 35 λεπτά μέχρι την Αθήνα ήταν πανεύκολα.

Καμία ταραχή.

Μια καινούρια σχέση είχε αναπτυχθεί ανάμεσα σε εμένα και τα όσα συμβαίνουν χωρίς τον ελεγχό μου εκεί μπροστά στο κοκπιτ.

Φτάσαμε στην Αθήνα και μέχρι να αδειάσει το αεροπλάνο, όπως μας είχαν υποσχεθεί ρίξαμε μια γρήγορα ματιά στο πιλοτήριο. Η φανταστική κυβερνήτρια του αεροσκάφους Τατιάνα και ο φοβερά αστείος συγκυβερνήτης Κωνσταντίνος απάντησαν στις τελευταίες «Γιατί μαμά» απορίες μου, μου εξήγησαν τι κάνουν τα κουμπάκια..

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

NOT!

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα συνολικά 12 εκατομμύρια κουμπάκια εκεί μπροστά.

Και μου είπαν να μην φοβάμαι.

Κάτι που μου έχουν πει πολλοί κι είχα επαναλάβει κι εγώ άπειρες φορές στον εαυτό μου αλλά ποτέ δεν έπιανε.

Γιατί μου έλειπε κάτι βασικό.

Η εμπιστοσύνη.

Έπρεπε να μην φοβάμαι κάτι εντελώς άγνωστο. Ε και δεν μπορούσα.

Ήθελα να ρίξω μια ματιά εκεί. Σε αυτό που με φόβιζε. Να το προσεγγίσω για λίγο. Να το δω με τα μάτια μου. Να μην είναι τόσο ξένο. Να μην είναι οι μοναδικές εικόνες που έχω γι αυτό, εικόνες καταστροφής από τις ταινίες.

Να μπορώ όταν με πιάνει αγωνία, να κλείσω για λίγο τα μάτια, και να φανταστώ δύο ανθρώπους στο κοκπιτ να κάνουν την δουλειά τους για την οποία έχουν εκπαιδευτεί τόσο πολύ και τόσο καλά.

Να μπορώ να εμπιστεύομαι.

Και να αποδέχομαι ότι δεν ελέγχω τίποτα τώρα.


Και αυτό να είναι ok..

Mary-Land Blog: S02Ep.06 “The one about the last 6 days”

boo!

Πι.Ες. Ένα άλλο αεροπλάνο με περίμενε μια ώρα μετά.

To be continued..


Mary-Land Blog: S02 Ep.03 “The one with the rain in Spain”
Mary-Land Blog: Season 2 Ep. 2 “The one back to my roots”
Mary-Land Blog: Season 2 Ep.1 “The one we meet again! (I missed u)”
Mary-Land Blog: Ep. 50 “The one for our 1st birthday!”
Mary-Land Blog: Ep. 49 ? “The one with the party invitation”
Mary-Land Blog: Ep.49 “The one under my green hat”
Mary-Land Blog: Ep. 48 “The one in London 2012”
Mary-Land Blog: Ep. 47 “The one about the books that saved my life”
Mary-Land Blog: Ep.46 “The one about food and love”
Mary-Land Blog: Ep.45 “The one we learn to fly”
Mary-Land Blog: Ep.44 “The one for my VMA history”
Mary-Land Blog: Ep.43 «The one for the people who rule the world»
Mary-Land Blog: Ep. 42 “The one I wish for change"
Mary-Land Blog: Ep.41 “The one with my favorite words”
Mary-Land Blog: Ep.40 “The one I’m going in circles”
Mary-Land Blog: Ep. 39 “The one with the best Hanson song”
Mary-Land Blog: Ep. 38 + 1/4 "The one for good luck"
Mary-Land Blog: Ep.38 “The one AFTER the moving”
Mary-Land Blog: Ep. 37 “The one for the moving”
Mary-Land Blog: Ep. 36 “The one for the day after”
Mary-Land Blog: Ep.35 “The one for my girls (PLUS the 1st challenge update!)”
Mary-Land Blog: Ep. 34 “The one with The Ultimate Challenge”
Mary-Land Blog: Ep. 33 “The one with the Great Adventure on the Great Saturday”
Mary-Land Blog: Ep. 32 “The one I was a 17 again”
Mary-Land Blog: Ep.31 “The one with the 2,5 million calories”
Mary-Land Blog: Ep. 30 “The one with my inspirations”
Mary-Land Blog: Ep.29 “The one for the toast.. the French toast.”
Mary-Land Blog: Ep.28 “The one for the worst guy alive”
Mary-Land Blog: Ep. 27 “The one with the little good girls gone bad”
Mary-Land Blog: Ep. 26 “The one for the lips”
Mary-Land Blog: Ep. 25 “The one that wasn’t mine”

Mary-Land Blog: Ep. 24 “The one where we have to keep walking”
Mary-Land Blog: Ep.23 “The one for McQueen”
Mary-Land Blog: Ep. 22 “The one on the road”

Mary-Land Blog: Ep.21 “The one on the pole. (Not the North)”
Mary-Land Blog: Ep.20 “The one with the mixed feelings”
Mary-Land Blog: Ep.19 “The one I got spiritual”
Mary-Land Blog: Ep.18 “The one with my 11 lists for 2011” Part 2
Mary-Land Blog: Ep.18 “The one with my 11 lists for 2011” Part 1
Mary-Land Blog: Ep. 17 “The one with the time machine”
Mary-Land Blog: Ep. 16 «The one with everything I LOVE right now»
Mary-Land Blog: Ep. 15 “The one with the prom dress”
Aπαγορεύεταιη οποιαδήποτε αναπαραγωγή, αντιγραφή, αναδημοσίευση, ανάρτηση ήμεοποιοδήποτε τρόπο χρήση των κειμένων της ιστοσελίδας. Οι παραβάτες θαδιώκονται σύμφωνα με τον νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τονποινικό κώδικα..

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ