Follow us

Αναλύοντας το νέο look της Τάμτα

Βρεθήκαμε μαζί της στην πρεμιέρα του νέου της hairstyling

Tamtanewlook


Βρεθήκαμε μαζί της στην πρεμιέρα του νέου της hairstyling


Η περασμένη Παρασκευή ήταν απ’τις πιο «γεμάτες» μέρες στο πρόγραμμα της Τάμτα. Το απόγευμα live performance στη συναυλία της Amita Motion για την «Ημέρα Θετικής Ενέργειας» στο Ο.Α.Κ.Α και αμέσως μετά πρεμιέρα με τον Σάκη Ρουβά, την Ελένη Φουρέιρα και τους Cabin54 στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης.

Αναλύοντας το νέο look της Τάμτα

Στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α η Τάμτα έφτασε μαζί με τους πιο στενούς της συνεργάτες. Το νέο για την αλλαγή στο hairstyling της είχε ήδη κυκλοφορήσει καθώς το είχαμε γράψει αποκλειστικά 4 μέρες πριν και όλοι περίμεναν να το δουν και να κρίνουν. Τελικά οι εντυπώσεις ήταν καθολικά θετικές και πως θα μπορούσε να συμβεί αλλιώς αφού είναι η μοναδική που τολμά να κάνει πράγματα που με την πρώτη σκέψη κάποιες άλλες θα απέρριπταν.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη που επιμελείται το look της Τάμτα εδώ και χρόνια επέλεξε μαζί με την pop star για τη συγκεκριμένη εμφάνιση ένα θώρακα της σχεδιάστριας Nefelia με τεχνοτροπία black light, μία φούστα της Maria Patelis και Melis by Laskos παπούτσια. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μάς είπε πως η Τάμτα είναι ίσως ο πιο ιδανικός συνεργάτης που είχε ποτέ καθώς είναι ένα κορίτσι που ξέρει να ακούει και να εμπιστεύεται τους συνεργάτες της ξεπερνώντας κάθε γυναικεία ανασφάλεια.

Αναλύοντας το νέο look της Τάμτα - εικόνα 2

Όσο για τα μαλλιά της, αυτά αλλά και το make up επιμελήθηκε η Έλενα Περδικομάτη που βρίσκεται πάντα δίπλα της τα τελευταία χρόνια τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε φιλικό επίπεδο. «Η Τάμτα έχει έναν καμβά που μπορείς εύκολα να πειραματιστείς και το αποτέλεσμα να είναι πάντα εξαιρετικό. Είναι τόσο όμορφη και τα χρώματά της είναι ιδανικά όποιο στυλ και αν αποφασίσει να υιοθετήσει» μας είπε.

Απ’ την άλλη, η Τάμτα ήταν η πιο αγχωμένη απ’ όλους. «Τα χέρια μου τρέμουν πολύ» μου είπε δύο φορές κατά τη διάρκεια της βραδιάς στο Ο.Α.Κ.Α και μου φάνηκε τόσο αναμενόμενο γιατί μπορεί να βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στις πιο υψηλές θέσεις του ελληνικού star system αλλά ποτέ δεν επαναπαύεται και πάντα το επόμενο βήμα την αγχώνει γιατί θέλει να γίνουν όλα στην εντέλεια. Όπως και έγινε το απόγευμα της Παρασκευής, αφού το live της κρίθηκε ίσως το επιτυχημένο της βραδιάς με το κόσμο να είναι ενθουσιώδης μαζί της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ