Follow us

Τα μυστικά του στυλ της Κατερίνας Καινούργιου

Αναλύουμε τις εμφανίσεις της και δίνουμε tips για να φορέσεις βασικά κομμάτια με επίκαιρο τρόπο

Κατερινα Καινουργιου


Λιτές γραμμές, μίνιμαλ γεωμετρία, γενναίες δόσεις του μαύρου και λίγες πινελιές λευκού είναι τα στοχεία που συνθέτουν το στυλ της Κατερίνας


Δες εδώ τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της και ακολούθησε τα tips για να τα εντάξεις στο στυλ σου

Πως να φορέσεις το blazer
Τα μυστικά του στυλ της Κατερίνας Καινούργιου

Αρχικά, θα πρέπει να βρεις το σωστό blazer για το σωματότυπο σου! Βρες ένα κομμάτι που να αγκαλιάζει όμορφα τη σιλουέτα σου τόνιζοντας τη μέση. Το μήκος εξαρτάται από τις περιστάσεις για τις οποίες χρειάζεσαι το σακάκι. Για το γραφείο επέλεξε κάποιο κοντό, που να φτάνει πιο χαμηλά από τη μέση ενώ για τις βραδυνές εξόδους ένα πιο μακρύ, που να φτάνει μέχρι και το μήκος του ημίπαλτου. Τα ανασηκωμένα μανίκια προσδίδουν πάντα cool πόντους στο στυλ σου. Μπορείς να το εντάξεις σε άπειρους συνδυασμούς styling, casual ή επίσημους. Φόρεσε το με μίνι φόρεμα (η Κατερίνα επιλέγει μίνιμαλ λευκό, εσύ μπορείς και με print), συνδύασε το με τζιν και ένα απλό τοπ ή μια μίνι φούστα και ένα T-shirt.


H σωστή επιλογή της καμπαρντίνας

Τα μυστικά του στυλ της Κατερίνας Καινούργιου - εικόνα 2

H καμπαρντίνα είναι ένα "έμβλημα" της γυναικείας γκαρναρόμπας. Δεν γνωρίζει από εποχές και δεν έγκειται σε αλλαγές τροπολογίας των τάσεων. Η αξία της είναι σταθερή και παραμένει υψηλή στο χρηματιστήριο της μόδας #no_matter_what! Η Κατερίνα προτιμά το μήκος που φτάνει στο μήκος λίγο πιο κάτω από τη μέση και επιλέγει πάντα ανοιχτόχρωμα κομμάτια. Είναι άλλωστε μια ευχάριστη νότα στις σκούρες αποχρώσεις του χειμώνα. Τα αγαπημένα της παντελόνια είναι τα τζιν καμπάνα ενώ λατρεύει τα J Brand γιατί κολακεύουν το σώμα της.


Το μάξι φόρεμα
Τα μυστικά του στυλ της Κατερίνας Καινούργιου - εικόνα 3

Το μάξι φόρεμα είναι η τάση κλειδί για τις βραδυνές εμφανίσεις της σεζόν που έρχεται! Η Κατερίνα λατρεύει το τρόπο που κολακεύει το σώμα της δίνοντας ψηλόλιγνο σχήμα. Τα αξεσουάρ παίζουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο αφού οι αγαπημένες της τσάντες (συνήθως Prada ή Alexander McQueen) και τα ψηλοτάκουνα (κατα κύριο λόγο Christian Louboutin και Marni) έχουν το κύριο λόγο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ