Follow us

Beauty Icon No 35: Gold Illusion

Η Beauty Editor Μαρία Σταμάτη σου προτείνει τα "Χρυσά" προϊόντα για το μπουντουάρ σου!

Beauty Icon No 35: Gold Illusion


Χρυσές εποχές δεν ζούμε! Αυτές έχουν περάσει και δεν ξέρουμε πότε θα ξανάρθουν.


Αυτό όμως που ξέρουμε είναι ότι ο χρυσός ασκεί μια γοητεία στην οποία είναι δύσκολο να αντισταθεί μια γυναίκα.
Στα χρηματιστήρια σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, η αξία του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Στο χρηματιστήριο της ομορφιάς, είναι μια μετοχή - σταθερή αξία που ό,τι και να συμβαίνει δεν χάνει ποτέ. Το καλό επίσης είναι ότι στο χώρο της ομορφιάς, δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις προϊόντα στα οποία πρωταγωνιστεί το χρυσαφί χρώμα. Με λίγα ευρώ, μπορείς να ανανεώσεις τη διάθεση και το μπουντουάρ σου, έστω και για λίγη ώρα. Το τι θα κάνεις όταν θα περάσει αυτή η επίδραση - ανανέωση, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση...

Εμείς παρ' όλα αυτά θέλουμε να έχουμε θετική ενέργεια, αισιοδοξία και γιατί όχι και χρυσό πολλών καρατίων!

1. Το αγαπημένο λάδι Elixir Ultime της Kerastase απέκτησε οικογένεια!
Το σαμπουάν και το conditioner Elixir Ultime μόλις κυκλοφόρησαν. Βασικό συστατικό και στα δύο είναι φυσικά το σύμπλοκο ελαίων Oleo Complexe, που έχει σε υψηλή συγκέντρωση τέσσερα θαυματουργά έλαια που χαρίζουν απαλότητα και θρέψη.

Beauty Icon No 35: Gold Illusion

2. Οι χαλκόχρυσες πέρλες του Dazzling Rocks χαρίζουν λάμψη στα μάγουλα, στους κροτάφους και στο ντεκολτέ.
Απαραίτητο «συνοδευτικό» τους είναι το απαλό πινέλο Slanted Kabuki Brush που απλώνει ένα λεπτό, ομοιόμορφο στρώμα πούδρας σε πρόσωπο και σώμα. Και τα δύο ανήκουν στη χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ της The Body Shop.

Beauty Icon No 34: Gold Illusion

3. Το αγαπημένο μου κολιέ το έφτιαξα με τα χεράκια μου. Σχεδόν! Όταν μου το έκαναν δώρο, είχε μόνο το μικρό στέμμα, το οποίο κράτησα και κάποιες κόκκινες πέτρες που αφαίρεσα. Σιγά-σιγά λοιπόν άρχισα να προσθέτω τις δικές μου πινελιές. Στην αρχή έβαλα το αρχικό του ονόματός μου και ένα μικρό αρκουδάκι, ενώ μετά ακολούθησε ένα μικρό ροζ τσαντάκι, το οποίο αφαίρεσα από το μπουκάλι ενός αρώματος της Carolina Herrera.

Beauty Icon No 34: Gold Illusion

4. Αν θέλεις να φωτίσεις το βλέμμα σου, μια χρυσαφί σκιά είναι η ιδανική επιλογή. Η σκιά Illusion d' Ombre της Chanel ανήκει στο top 3 των αγαπημένων μου σκιών με κρεμώδη υφή.

Beauty Icon No 34: Gold Illusion

5. Όταν το κόκκινο συνδυάζεται με το χρυσαφί, το αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές είναι αρκετά εντυπωσιακό. Στο κραγιόν πάντως των Dolce & Gabbana από τη limited edition συλλογή Monica (ναι, είναι αφιερωμένη στη Μόνικα Μπελούτσι), εγώ, εκτός από τη συσκευασία, λατρεύω την υφή και το απαλό κόκκινο χρώμα που δίνει στα χείλη μου.

Beauty Icon No 34: Gold Illusion

Πολλά φιλιά,
Μαρία




Previous posts:

Beauty Icon No 34: Καθαρές δουλειές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ