Follow us

Beauty Icon No 34: Καθαρές δουλειές

Η Beauty Editor, Μαρία Σταμάτη, παρουσιάζει τα αγαπημένα της προϊόντα καθαρισμού και ντεμακιγάζ και την καθημερινή της τελετουργία...

Beauty Icon No 35: Καθαρές δουλειές

Πες ότι είμαι ψυχαναγκαστική, πες ότι είμαι υπερβολική, πες ό,τι θέλεις.

Εγώ πάντως το παραδέχομαι: ένα θέμα με την «καθαριότητα» το έχω.

Θέλω να είμαι καθαρή στην προσωπική μου ζωή, γιατί έχω μάθει να είμαι ντόμπρα και ειλικρινής.


Θέλω να είμαι καθαρή στην επαγγελματική μου ζωή, όπου δεν θέλω να ενοχλώ και να υπονομεύω κανέναν, αλλά το ίδιο απαιτώ από τους συνεργάτες και συναδέλφους μου.

Θέλω φυσικά να είμαι καθαρή και στην beauty καθημερινότητά μου, για αυτό και τα προϊόντα καθαρισμού είναι τα αγαπημένα μου.

Όσο και αν έχω αργήσει να ξυπνήσω, όσο κουρασμένη και αν είμαι, ο κόσμος -που λέει ο λόγος- να γκρεμίζεται, εγώ δεν ξεχνώ να χρησιμοποιώ τα προϊόντα καθαρισμού.

Πρωινή πτήση


Η πρώτη μου κίνηση, αμέσως μετά το βούρτσισμα των δοντιών, είναι να πάρω βαμβάκι και να βάλω γαλάκτωμα και τονωτική λοσιόν. Και ναι, το πρόσωπό μου το πρωί εννοείται ότι είναι καθαρό, αλλά για να ξεκινήσει η ιεροτελεστία των προϊόντων φροντίδας, πρέπει να είναι απολύτως καθαρό.

Beauty Icon No 34: Καθαρές δουλειές

Βραδινή βάρδια


Συνήθως με το που γυρίζω στο σπίτι, βγάζω παπούτσια, κοσμήματα και ρούχα και φυσικά και το μακιγιάζ μου. Το ντεμακιγιάζ Eau Efficace της Sisley είναι το μαγικό προϊόν χάρη στο οποίο κερδίζω χρόνο, αφού με σύντομες και συνοπτικές διαδικασίες καθαρίζω πρόσωπο και μάτια.

Beauty Icon No 34: Καθαρές δουλειές  - εικόνα 2

2η βραδινή βάρδια


Υπάρχουν όμως και βράδια που παρασύρομαι και ξεχνιέμαι. Βράδια που δεν προλαβαίνω ή δεν έχω κουράγιο να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Όχι, όχι, μην πάει το μυαλό σου στο κακό! Ποτέ δεν κοιμάμαι βαμμένη! Μια φορά το έκανα (στα πολύ νιάτα μου) και από τότε έδωσα όρκο να μην το ξανακάνω. Για εκείνες λοιπόν τις έκτακτες περιπτώσεις, στο πρώτο συρτάρι στο κομοδίνο μου υπάρχουν τα μαντιλάκια καθαρισμού της Bioten.

Beauty Icon No 34: Καθαρές δουλειές  - εικόνα 3

Πολλά φιλιά,
Μαρία



Previous posts:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ