Follow us

Love No3: Φρειδερίκο

Ο Δημήτρης Μίκος θα μπορούσε να πρωτοπορήσει ανοίγοντας το πρώτο ιδιωτικό μουσείο του κιτς στην Ελλάδα. 

Love No3: Φρειδερίκο

Από τον παππού με το τσιμπούκι, τις σταυροβελονιές, τα βάζα μουράνο, τις απλίκες και όλες τις τρυφερές μνήμες της παιδικής μας ηλικίας,ο πλανήτης του περιλαμβάνει τα άπαντα της αισθητικής που λατρέψαμε για πάντα στον χρωματιστό πλανήτη της Πάστα Φλόρα.

Love No3: Φρειδερίκο

Έτσι κιόλας βάφτισε το πρώτο γκραν σουξέ-καφέ του στη Ζεύξιδος, εκεί όπου ακόμη κι όσοι γεννήθηκαν μετά το ’80, μυήθηκαν με ενθουσιασμό στα καδράκια-σπανιόλες κιόλη την αισθητική σημειολογία του Δαλιανίδη.

Love No3: Φρειδερίκο - εικόνα 2

Το δεύτερο παιδί του, βαφτίζει ο Φρειδερίκος, ο σκύλος του, το πορτρέτο του οποίου στη χρυσοποίκιλτη κορνίζα δίνει τον τόνο τόσο στο χώρο όσο και στο μενού.

Love No3: Φρειδερίκο - εικόνα 3

Ο Φρειδερίκος καθορίζει και την dog friendly διάθεση του καφέ, όπου οι τετράποδοι φίλοι κομψά και φρόνιμα κάνουν τη δική τους παρέα, σαν παιδάκια που συμπεριφέρονται πολύ καθώς πρέπει στο κάλεσμα για τέιον της μαμάς, όσο τα ευτυχή αφεντικά τους απολαμβάνουν ένα τσάι Φρειδερίκο με αμύγδαλο, σανταλόξυλο και άνθη, μια ζεστή σοκολάτα με πορτοκάλι, ένα apple mojito ή ένα νοσταλγικό καμικάζι.

Love No3: Φρειδερίκο - εικόνα 4

Από τα τζάμια, ο γκρίζος ουρανός της πιο upcoming γειτονιάς της συμπρωτεύουσας, φαντάζει απόκοσμα παραδεισένιος, ιδιαίτερα τα γλυκά μεσημέρια μιας χειμωνιάτικης Κυριακής.

Ολύμπου 87, Θεσσαλονίκη

Η Ελένη μαγειρεύει στην κουζίνα του σπιτιού της ένα μοσχομυρωδάτο κοτόπουλο με λεμόνι και μέλι, μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για το καθημερινό τραπέζι. Κάνε κλικ εδώ για να δεις τη συνταγή βήμα βήμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ