Follow us

Love No4: Φτιάξτο μόνη σου, μπορείς!

Η νέα τάση στη ζαχαροπλαστική αγαπά τα cup cakes, τα μάφινς, τη ζαχαρόπαστα, την αμυγδαλόπαστα και λέξεις όπως icing και toping, που σε απλά ελληνικά σημαίνουν πως ένα πανεύκολο κέικ που το φτιάχνει και η γάτα μου, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα καλλιτεχνικό αριστούργημα, σε ένα έργο τέχνης, σε μια υπερπαραγωγή που θα κλέψει όλα τα α!!!! του θαυμασμού στο πάρτυ των γεννεθλίων, του γάμου και της οποιασδήποτε γιορτής αλλά γιατί όχι, και στο απλό κάλεσμα για καφέ μεταξύ φιλενάδων.

Love No4:  Φτιάξτο μόνη σου, μπορείς!

Η μόδα του γλυκού-ντεκόρ φαίνεται να αφορά κυρίως το γυναικείο κοινό και γνωρίζω πολλές τριγύρω μου που άφησαν τις καριέρες τους για μια νέα ευκαιρία στην αρένα της ζαχαρόπαστας. Ωστόσο, οι τιμές των εφήμερων αυτών γλυπτών εμφανίζονται δυσανάλογες με την φτώχια των εποχών, ενώ με μερικές συμβουλές από το you tube και τα κατάλληλα υλικά, μπορούμε όλες να γίνουμε εξπέρ στην τέχνη του cup cake.

Love No4:  Φτιάξτο μόνη σου, μπορείς!

Στον Ιορδάνη, που τρεις γενιές τώρα ειδικεύεται στους καλύτερους ξηρούς καρπούς, κάθε επίδοξη ζαχαροπλάστρια θα βρει το δικό της παράδεισο, στις πιο φτηνές τιμές της αγοράς: ζαχαρόπαστες σε όλα τα χρώματα, αμυγδαλόπαστα, κουβερτούρα σε δάκρυα, valrona σε τιμές χονδρικής, funky θηκούλες για κεκάκια, σοκολάτες σε όλα τα χρώματα της ίριδας και μια τεράστια ποικιλία από διακοσμητικά-μινιατούρες, από λουλούδια μέχρι ζαχαρωτά μωράκια, για να καλύψεις όλες τις θεματικές ανάγκες μιας γιορτής.

Love No4:  Φτιάξτο μόνη σου, μπορείς! - εικόνα 2

Ιορδάνης, Λ. Ηρακλείου 230, Ν. Ιωνία, 210 2799733

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ