Στις πολλές δημοσιογραφικές μου εκστρατείες στα εστιατόρια της πόλης, δεν υπάρχει περίπτωση να παινέψω ένα κρέας και να μη μου πουν ότι ψωνίζουν από τους Αγγελήδες. Μέσα, κι όμως τόσο έξω σε κλίμα, από την υπόλοιπη Βαρβάκειο, με τη μαμά Μαρία σταθερά στο ταμείο και τους δυό γιούς, τον Θάνο και τον Τάσο «στα μαχαίρια», η οικογένεια Αγγελή από το 1979 επιλέγει τα μοσχαράκια της αποκλειστικά από φάρμες των Σερρών και της Ορεστιάδας, να’ναι 1 έτους και να μην έχουν περάσει τα δεινά της εντατικής εκτροφής, τα κατσικάκια, το πρόβατο και τη γίδα από τη Νάξο, τα γουρουνάκια από τις Σέρρες. Ωστόσο, αυτό που μετράει στο κρέας και ελάχιστοι έλληνες χασάπηδες γνωρίζουν πραγματικά, είναι το κόψιμο.
Μαρία Αγγελή, Αιόλου 81, 2103232211
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr