Follow us

Demi Moore - Ashton Kutcher: Tι συμβαίνει μεταξύ τους;

Τι ρόλο παίζει το τρίτο πρόσωπο;

kutcher_moore

Τι ρόλο παίζει το τρίτο πρόσωπο;

Θα είναι η έκτη η τελευταία επέτειος γάμου για το ζευγάρι του Hollywood; Ο Ashton φαίνεται να εγκαταλείπει την Cougar Town και να απολαμβάνει το νέο του έρωτα με την 23χρονη Sara Leal. Δημοσίευμα του Radaronline θέλει το 33χρονο ηθοποιό να περνάει την επέτειο του γάμου του με την Sara (η οποία λέγεται ότι απαιτεί 250.000 δολάρια για να μιλήσει για την γνωριμία της με τον Kutcher.) στο San Diego και όχι με τη Demi στο σπίτι τους. Σύμφωνα με το site η νεαρή γυναίκα, παραδέχτηκε ότι κοιμήθηκε με τον Ashton ύστερα από τη γνωριμία τους σε club της περιοχής, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, δηλαδή την παραμονή της έκτης επετείου του.

Την ίδια στιγμή κυκλοφορεί το gossip περιοδικό Star, το οποίο (εντελώς τυχαία) ανήκει στον ίδιο όμιλο με το site και δημοσιεύει ρεπορτάζ με τον τίτλο «Επισήμως τέλος». Αναφερόταν μάλιστα στο άρθρο ότι ο γάμος τους έχει τελειώσει οριστικά, εξαιτίας των κατά συρροή απιστιών του. Τα αρνητικά σχόλια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, από την μοναχική εμφάνιση της 48χρονης ηθοποιού στην πρεμιέρα του «Five» στη Νέα Υόρκη.

Ο Kutcher δίνει τις απαντήσεις του μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο twitter ""Το περιοδικό Star προφασίζεται ότι απάτησα τη σύζυγό μου! Νομίζω ότι αυτό μπορεί να θεωρηθεί δυσφήμιση του χαρακτήρα μου. Ελπίζω να συμφωνεί κι ο δικηγόρος μου.'" ενώ την Πέμπτη έγραψε "όταν υποθέτεις πως γνωρίζεις κάτι που δεν γνωρίζει, τότε κάνεις ρεζίλι και εσένα και εμένα". Νωρίτερα είχε ανεβάσει στο facebook το τραγούδι των Public Enemy “Don’t Believe the Hype” (μτφ: Μην πιστεύεις τις υπερβολές).


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ