Follow us

Κάρμα: Βόρειος Δεσμός στον Κριό - Νότιος Δεσμός στον Ζυγό

Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Ζώδια και κάρμα: Η καρμική σου πορεία ανάλογα με τη γέννησή σου


Ξέρεις το κάρμα σου; Δες την καρμική πορεία σου ανάλογα με την ημερομηνία γέννησής σου!

Βόρειος Δεσμός στον Κριό - Νότιος Δεσμός στον Ζυγό

Είσαι η ήρεμη δύναμη και αναζητάς την πνευματική αγάπη.
Η σχέση σου με τον πατέρα σου ή με άτομα εξουσίας μπορεί να είναι καρμική. Μην κολλάς σε αποφάσεις άλλων, μην είσαι αλαζονική. Μάθε να έχεις κατανόηση, να λειτουργείς αυτόνομα και να καλύπτεις τις ανάγκες σου μόνη σου χωρίς να ζητάς βοήθεια. Ανάπτυξε την προσωπικότητά σου και βάλε τα όριά σου. Μην ταυτίζεσαι. Εξελίσσεσαι αλλά θέλεις επιβεβαίωση. Μπορείς να φτάσεις ψηλά και να γίνεις σημαντική.

Σε άλλες ενσαρκώσεις, άλλοι ρύθμιζαν τη ζωή σου και καλείσαι τώρα να πάρεις αποφάσεις, να ωριμάσεις μέσα από τις δικές σου εμπειρίες.
Να παίρνεις πρωτοβουλίες για να ενισχύεις την ατομική σου συνείδηση. Πραγματοποίησε τις επιθυμίες σου και μην τις μπερδεύεις με τις επιθυμίες των άλλων. Μάθε να στέκεσαι στα πόδια σου και να εκτιμάς την προσωπική σου δύναμη.

Δεν σου αρέσουν οι εντάσεις και οι αλλαγές και πολλές φορές πέφτεις σε κατάθλιψη. Είσαι διπλωμάτης και δεν περνάς απαρατήρητη. Φλερτάρεις και γνωρίζεις καλά το ερωτικό παιχνίδι. Μην παίζεις με τα συναισθήματά σου, έχεις δικαίωμα να νιώθεις αυτά που νιώθεις. Συνειδητοποίησε τι αισθάνεσαι και να είσαι ειλικρινής, να έχεις θάρρος και να μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Μην διαλέγεις άτομα που αρέσουν στους άλλους και όχι σε εσένα.

Ο γάμος δεν είναι το σκαλοπάτι για την κοινωνική αναγνώριση. Θέλεις να αρέσεις και να σε εκτιμούν, γι’ αυτό προσπάθησε να κερδίζεις την αγάπη και το σεβασμό μόνη σου. Να ρισκάρεις ακόμα και αν χρειαστεί να αποξενώνεσαι από συγκεκριμένα πρόσωπα. Είσαι αντικειμενική, πολύ στοργική, αθεράπευτα ρομαντική, δίνεις τα πάντα. Έχεις ενθουσιασμό και γενναιοδωρία. Βοηθάς και καθησυχάζεις τους άλλους στις δύσκολες στιγμές τους. Βλέπεις και τις δυο όψεις του νομίσματος και μερικές φορές μπαίνεις σε διλήμματα.

Αναζητάς τη δικαιοσύνη.
Σου αρέσει η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων, είσαι περίεργη για τους άλλους.
Σου αρέσει να σου μιλάνε τρυφερά στο αυτί, να κάνεις σεξ στην παραλία. Δεν θέλεις να σου βάζουν όρια. Πρέπει να σέβεσαι όμως τις επιλογές των άλλων.

Σε προηγούμενες ενσαρκώσεις είχες συντροφικότητα.
Σ’αυτή τη ζωή, αναζητάς πάθος και επιβεβαίωση αδιαφορώντας για ουσιαστικούς δεσμούς. Μη φοβάσαι το αύριο. Βασικά σε φοβίζει η μοναξιά και είναι αδύνατον να μην έχεις ταίρι. Ο σύντροφός σου όμως πρέπει να σε δεχτεί όπως είσαι, να σέβεται τις ανάγκες σου και την ταυτότητά σου. Δεν πρέπει να χάσεις την ταυτότητά σου για μια αγάπη!


Υπολόγισε το Βόρειο και Νότιο Δεσμό της Σελήνης ανάλογα με την ημερομηνία γέννησης εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ