Follow us

Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 11 Νοεμβρίου

Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο; Ποιες κινήσεις ευννοούνται;

Πώς επηρεάζει όλα τα ζώδια η Νέα Σελήνη στους Δίδυμους στις 28 Μαίου;

Πώς επηρεάζει κάθε ζώδιο; Ποιες κινήσεις ευννοούνται;


Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό επηρεάζει οικονομικά και ερωτικά ζητήματα. Ο ερωτισμός, το πάθος, η δύναμη για εξουσία αυξάνονται κατακόρυφα. Ενδεχομένως δημιουργηθούν προβλήματα με συντάξεις, ασφάλειες, επενδύσεις, οικονομικές σχέσεις και συνεργασίες.

Τα νέα ξεκινήματα καλό θα ήταν να γίνουν αργά και μυστικά και αφότου έχουμε τελειώσει με καταστάσεις του παρελθόντος. Είναι μια εκρηκτική νέα Σελήνη που κρύβει ένα τέλος και μια νέα αρχή, θάνατος και αναγέννηση. Μια ψυχολογική πτώση είναι πιθανή αυτές τις μέρες.

Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν πλανήτες στα ζώδια και το δεκαήμερο αυτό. Θα πρέπει να προσέχουν απότομες αλλαγές, χωρισμούς ή διασπάσεις που θα τους ωφελήσουν βέβαια λίγο παρακάτω.

Πως θα επηρεαστούν όμως όλα τα ζώδια; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΚΡΙΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό σε βοηθά να αυξήσεις τις απολαβές σου ή να βρεις νέες πηγές εσόδων. Είναι η στιγμή για να ξεκαθαρίσεις συναισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Πρόσεχε θέματα επενδύσεων ή θέματα σχετικά με κληρονομιές. Μείνε ψύχραιμη για να αντιμετωπίσεις τυχόν παραπλανήσεις και μην παίρνεις αποφάσεις εν θερμό. Απόφυγε παράνομες σχέσεις και συνεργασίες και κράτα καλά φυλαγμένα τα μυστικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Η νέα Σελήνη στο απέναντι ζώδιο φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Αν είσαι μόνη, θα έχεις ευκαιρίες να βρεις ένα σύντροφο ή ένα νέο συνεργάτη. Αναζωογόνησε τον έρωτά σου, παραδέξου τα λάθη σου και μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα. Να είσαι επιφυλακτική σε οτιδήποτε νέο και να μην ρισκάρεις. Εντάσεις και άγχος θα κυριαρχούν, γι’ αυτό φρόντισε να χαλαρώνεις με τον οποιοδήποτε τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει μια νέα δουλειά ή μπορεί να φέρει λύσεις σε προβλήματα υγείας. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες και μη συγκρούεσαι, σκέψου λογικά και πρακτικά. Νέα ξεκινήματα ευνοούνται μόνο βάση οργανωμένου σχεδίου. Κάνε ένα τσεκάπ και φρόντισε τη σωματική και ψυχική σου υγεία. Αλλαγές σε εργασιακό χώρο ή μια δεύτερη δουλειά ευνοούνται αρκεί να ζυγίσεις προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες και νέες εμπειρίες σε ερωτικό επίπεδο. Μια νέα σχέση, ένα δημιουργικό ή επιχειρηματικό σχέδιο μπορεί να προκύψουν. Η τύχη είναι στο πλευρό σου, θα πετύχεις αυτά που προσπαθείς. Πρόσεχε λίγο τα νεύρα σου και απόφυγε τις αρνητικές σκέψεις. Προσπάθησε να βελτιώσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου για να γίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ. Διασκέδασε, πέρνα όμορφες στιγμές και απόλαυσε όσα έχεις στερηθεί. Προσοχή σε εξαπατήσεις ή εξιδανικεύσεις.

Συνέχεια στη σελίδα ii
ΛΕΩΝ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει μια μετακόμιση, ένα σπίτι, ένα συγκάτοικο ή και έναν απόγονο. Προσοχή σε εντάσεις με αγαπημένα πρόσωπα ή στη δουλειά. Να θυμάσαι πως ότι δημιουργείται αυτό το διάστημα θα έχει γερές βάσεις και διάρκεια και θα σε ανταμείψει υλικά και συναισθηματικά. Πράξε κατόπιν σοβαρής σκέψης και όχι βιαστικά, κάνε ριζικές αλλαγές αν είναι απαραίτητο. Με οργάνωση, επιμονή και υπομονή θα έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει κοντά σου φίλους, γείτονες, συγγενείς ή και νέες γνωριμίες. Συσπειρώνεις τις δυνάμεις σου και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Μετακινήσεις, ταξίδια, κινητικότητα είναι στο πρόγραμμα. Άρπαξε τις ευκαιρίες. Ότι προτάσεις και συζητήσεις γίνουν θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα ή ακόμα και το συναισθηματικό σου κόσμο και θα σε οδηγήσουν σε θετικές σχέσεις και συνεργασίες. Σταμάτα να ασχολείσαι με τις λεπτομέρειες για να μην χάσεις την ουσία.

ΖΥΓΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σου δοθούν ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου, για να κάνεις αγορές και για να αλλάξεις τον τρόπο που χειρίζεσαι έσοδα-έξοδα. Μπορεί να κάνεις κάποιες νέες επενδύσεις που θα αποδώσουν ή μπορεί να ακούσεις κάτι που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου. Θα έρθεις πιο κοντά στις αξίες της ζωής. Θα κάνεις ένα βήμα σε σχέσεις ή συνεργασίες που έχουν να σου δώσουν πολλά και θα προσπαθήσεις να τις σταθεροποιήσεις. Η ψυχική και συναισθηματική ισορροπία είναι σημαντικά τώρα για να βελτιώσεις όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, πάρε την τύχη στα χέρια σου. Άλλαξε ότι σε ταλαιπωρεί και δεν σε εξυπηρετεί πια και άσε το καινούργιο να μπει στη ζωή σου. Πάρε πρωτοβουλίες, κάνε ριζικές αλλαγές για να βελτιώσεις τη ζωή σου, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Κάνε νέα ξεκινήματα με προσοχή για να μην εξαπατηθείς και αφού πρώτα τελειώσεις με παρελθοντικές καταστάσεις. Προσοχή σε χωρισμούς και τελειώματα εν θερμό. Κάποιες αποκαλύψεις είναι πιθανές.

Συνέχεια στη σελίδα iii

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό θα σε βοηθήσει να διεισδύσεις στον εσωτερικό σου κόσμο και να κάνεις έναν απολογισμό. Αποκαλύψεις μειώνουν τους φόβους σου και σου δείχνουν το σωστό δρόμο. Έρχεσαι αντιμέτωπη με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν που πλέον ξέρεις πως να χειριστείς. Τα προβλήματά σου λύνονται έστω και το τελευταίο λεπτό. Ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου και την ψυχολογία σου. Άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει και μη γυρνάς σε σχέσεις που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα πια. Κλείνουν προβληματικοί κύκλοι αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες για να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να πάρεις μέρος σε μια συλλογική προσπάθεια. Φίλοι βρίσκονται στο πλευρό σου. Φιλικές σχέσεις, γνωριμίες και παλιές ερωτικές ιστορίες ευνοούνται. Μπορεί να βγει κάτι καλό και να υπάρξει εγκεφαλικό δέσιμο. Στόχοι και όνειρα πραγματοποιούνται. Ξεκινήματα και επεκτάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν ευνοούνται επίσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό ανοίγει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Θα έχεις προτάσεις από άτομα κύρους για να αξιοποιήσεις τις ικανότητές σου. Μπορεί να βρεθείς αντιμέτωπη με τον ανταγωνισμό, δες τις καταστάσεις σοβαρά και πρακτικά. Βάλε νέους στόχους και κάνε αλλαγές σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου για να νιώσεις καλύτερα. Μην εκνευρίζεσαι, κάνε υπομονή.

ΙΧΘΥΕΣ
Η νέα Σελήνη στο Σκορπιό σου ανοίγει το δρόμο για ταξίδια, ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, σπουδές, νομικά θέματα και πνευματικές εργασίες. Μπορεί να νιώσεις έναν εκνευρισμό σε σκέψεις, επαφές, συναντήσεις, συμφωνίες. Βάλε προτεραιότητες και οργανώσου, μην ξεσπάς σε λάθος άτομα, κάνε διαπραγματεύσεις. Νέες γνωριμίες, ιδέες, εμπορικές συμφωνίες ευνοούνται. Κάνε μια επέκταση. Κάποιες αποκαλύψεις θα σε ωφελήσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ