Follow us

ΤΑΥΡΟΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο της γης, αρνητικό, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη.

ΤΑΥΡΟΣ


Γενικά χαρακτηριστικά


Ζώδιο της γης, αρνητικό, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Αφροδίτη. Αποφασιστικότητα, σταθερότητα, υπομονή είναι τα κύρια χαρακτηριστικά σου. Είσαι ήρεμη, γλυκομίλητη,λογική, οργανωτική, ρεαλίστρια, λάτρης του ωραίου, της
απόλαυσης, της καλοπέρασης,καλόκαρδη, πιστή,σταθερή, συντηρητικήκαι ηθική. Έχεις ανάγκη την υλική ασφάλεια και αγωνίζεσαι για να την αποκτήσεις αν και μερικές φορές γίνεσαι οκνηρή και αδύναμη.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή

Είσαι ευγενική, μυστήρια, στοχαστική,φιλική, ζηλεύεις αλλά ακούς τα προβλήματα των άλλων και τους συμπονάς. Είσαι τυπική, γενναιόδωρη, δεν αλλάζεις εύκολα ιδέες και δεν θέλεις να σου θίξουν την αξιοπρέπεια. Μισείς τους καβγάδες, αναζητάς εμπιστοσύνη και σεβασμό από τους άλλους. Αγαπάς τους φίλους σου και σπάνια τους προδίδεις.

Σταδιοδρομία

Είσαι καλή στα οικονομικά. Χαράζεις σταθερή πορεία, δοκιμασμένη και αργότερα την επεκτείνεις χωρίς να βάζεις τα χρήματα
σου σε κίνδυνο. Δεν σε φοβίζουν οι κρίσεις, ξέρεις το συμφέρον σου, είσαι ικανή, αποταμιεύεις και δεν κάνεις ποτέ κάτι πρόχειρο.

Χόμπι

Σου αρέσουν πολύ οι εκδρομές και η φύση σε συνδυασμό με το καλό φαγητό. Ακούς μουσική, πάς σε συναυλίες αλλά πάντα χρειάζεσαι την παρότρυνση των άλλων. Αν δεχτείς τις προτάσεις τους, δημιουργείς κέφι και γίνεσαι μια απολαυστική παρέα.

Όπως κάθε Παρασκεύη, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσουν τα άστρα για τον Ταύρο εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ