Follow us

ΛΕΩΝ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο της φωτιάς, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Ήλιο.

ΛΕΩΝ

Γενικά χαρακτηριστικά

Ζώδιο της φωτιάς, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Ήλιο. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι δημιουργία, δύναμη και δράση. Είσαι έξυπνη, εργατική, επιδειξιομανής, φιλότιμη, με πλούσια συναισθήματα και επιχειρήματα, υπερήφανη, καλοσυνάτη, ενθουσιώδης, τολμηρή, επίμονη, οργανωτική, θέλεις να εντυπωσιάζεις, να
θαυμάζεσαι και να επιβάλλεσαι. Αν προδοθείς ή προσβληθείς από το περιβάλλον σου είσαι απαρηγόρητη. Το χρήμα είναι ένα μέσο για την καθημερινότητά σου.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή


Είσαι δύσκολη στις κοινωνικές σου σχέσεις κι αυτό γιατί είσαι ισχυρογνώμονας, αξιοπρεπής και θέλεις να υπερέχεις. Έχεις μια
προκατάληψη γι’ αυτούς που είναι κατώτεροι κοινωνικά από εσένα. Όμως από καλοσύνη συμπαραστέκεσαι στους φίλους σου όταν χρειαστεί. Η μεγαλοπρέπειά σου σε οδηγεί σε μια ποιοτική ζωή και είσαι και λίγο σνομπ. Στον έρωτα θέλεις να είσαι κατακτήτρια και βασίλισσα. Συγχωρείς σφάλματα αρκεί να μη θιχτεί ο εγωισμός και η αξιοπρέπειά σου. Ζητάς αγάπη, θαυμασμό και υποταγή και ανταμείβεις γενναιόδωρα.

Σταδιοδρομία

Είσαι αρχηγός και σου ταιριάζουν τα ελεύθερα επαγγέλματα, τα καλλιτεχνικά , η διακόσμηση, το εμπόριο, η πολιτική, η διαφήμιση και οι διευθυντικές θέσεις. Είσαι συνεργάσιμη και δεν ξεχνάς ποτέ το καλό ή το κακό. Έχεις αντίληψη και διαίσθηση και ασχολείσαι με την ουσία του πράγματος αφήνοντας τις λεπτομέρειες στους άλλους. Αποκτάς οικονομική άνεση αλλά είσαι και σπάταλη.

Χόμπι
Τις ελεύθερες ώρες σου κυνηγάς τον έρωτα. Σου αρέσει η διασκέδαση και όταν περνάς καλά ακτινοβολείς. Αγαπάς πολύ την πολυτέλεια.

Όπως κάθε Παρασκευή, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις σου είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσσουν τα άστρα για το ζώδιο του Λέοντα εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ