Follow us

ΣΚΟΡΠΙΟΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο του νερού, αρνητικό, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Πλούτωνα.

scorpio


Γενικά χαρακτηριστικά


Ζώδιο του νερού, αρνητικό, σταθερό, με κυβερνήτη τον πλανήτη Πλούτωνα. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι αντοχή, δυναμισμός και καθήκον. Παίρνεις στα σοβαρά πάντα οτιδήποτε σ’ ενδιαφέρει στη ζωή σου. Θέλεις να επιβάλλεσαι, να είσαι δυνατή. Έχεις συγκροτημένη και ισχυρή προσωπικότητα, ήθος, πάθος, μαχητικότητα. Αφοσιώνεσαι σ'αυτούς που αγαπάς και θυσιάζεσαι γι’ αυτούς. Αν προδοθείς, χάνεσαι. Γίνεσαι εκδικητική και χτυπάς με ακρίβεια τους άλλους εκεί που πονάνε
την κατάλληλη ώρα. Είσαι περήφανη,διεισδυτική, ικανή στις δύσκολες στιγμές, με μεγάλη αυτοπεποίθηση που πραγματοποιεί όσα για τους άλλους είναι ακατόρθωτα. Ξέρεις να διαβάζεις τις σκέψεις και τις προθέσεις των άλλων.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή

Παρ’ όλη την εσωστρέφειά σου είσαι αρκετά κοινωνική. Συναναστρέφεσαι ανθρώπους με επιχειρήματα στις συζητήσεις τους και κοινωνική ή υλική δύναμη. Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους και να γίνεσαι απαραίτητη. Αποφεύγεις τις πολλές οικειότητες και δεν μιλάς εύκολα για τα προσωπικά σου. Δεν ανακατεύεσαι σε ξένες υποθέσεις όμως κινείς γη και ουρανό για να μάθεις οτιδήποτε σ’ ενδιαφέρει. Ξεσκεπάζεις τους άλλους αλλά εσύ είσαι μυστικοπαθής. Το μυστήριο που διαθέτεις σε σχέση με την στοχαστική αυστηρότητα σου σε καθιστά καρδιοκατακτήτρια. Η αγάπη, η φιλία και ο έρωτας είναι για εσένα ιερά και δεν τα εκδηλώνεις παρά μόνο ύστερα από πολύ σκέψη.

Σταδιοδρομία

Η μεγάλη εσωτερική σου δύναμη και η ικανότητα για σκληρή δουλειά σε ωθεί να κάνεις πράγματα που οι άλλοι θα δίσταζαν. Αφοσιώνεσαισ'αυτό που κάνεις, οι άλλοι σε εμπιστεύονται , είσαι ειλικρινής και όποιος σταθεί εμπόδιο στην καριέρα σου γίνεται εχθρός σου. Ιδανικά επαγγέλματα είναι γιατρός, ντετέκτιβ, ψυχαναλύτρια, τεχνικός, επιχειρηματίας, πολιτικός, στρατιωτικός, ερευνήτρια. Σ’ ενδιαφέρει η παραψυχολογία, ο αποκρυφισμός, η αστρολογία. Η επαγγελματική και η οικονομική σου επιτυχία σε επιβεβαιώνει.

Χόμπι

Τις ελεύθερες ώρες σου, αν υπάρχουν βέβαια, διασκεδάζεις, ερωτοτροπείς και κάνεις οτιδήποτε σε βοηθά να ξεπερνάς τους φόβους σου. Είσαι το επίκεντρο σε μια συζήτηση, σε ένα πάρτι ή ένα σπορ. Δεν είσαι εγωίστρια, αντίθετα παρασύρεις τους άλλους και οι άλλοι δεν πλήττουν ποτέ μαζί σου.

Όπως κάθε Παρασκεύη, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσουν τα άστρα για το ζώδιο του Σκορπιού εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ