Follow us

ΙΧΘΥΕΣ - Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου

Ζώδιο του νερού, αρνητικό, ευμετάβλητο με κυβερνήτη τον πλανήτη Ποσειδώνα.

ΙΧΘΥΕΣ


Γενικά χαρακτηριστικά


Ζώδιο του νερού, αρνητικό, ευμετάβλητο με κυβερνήτη τον πλανήτη Ποσειδώνα. Οι λέξεις που σε χαρακτηρίζουν είναι έμπνευση, ευσυγκινησία, ευσπλαχνία. Είσαι λίγο ευθυνόφοβη, ενθουσιώδης, ρομαντική, συναισθηματική, διαισθητική, με μαντικές ικανότητες. Θέλεις να ξεφεύγεις συχνά από την πραγματικότητα και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Μερικές φορές αδρανείς και γίνεσαι παθητική. Αγαπάς και βοηθάς τους συνανθρώπους σου, είσαι φιλόξενη και αγαπιέσαι από τους άλλους γιατί είσαι γοητευτική και έχεις ευαίσθητη καρδιά. Δεν έχεις αυτοπεποίθηση και ζητάς τη στήριξη των άλλων. Είσαι υπερβολικά ευαίσθητη και βιώνεις το κάθε τι γύρω σου και οι άλλοι ποτέ δεν σε καταλαβαίνουν σε βάθος. Η τάση φυγής από την καθημερινότητα σου σε οδηγεί πολλές φορές στα ναρκωτικά ή εργάζεσαι ιδεαλιστικά ή γίνεσαι τυχοδιώκτρια.

Κοινωνική και συναισθηματική ζωή


Είσαι γοητευτική, εύθυμη, κοινωνική, έξυπνη στις συζητήσεις, συμπαθής και αναζητάς φίλους που μαζί τους γίνεσαι πιο αισιόδοξη. Σ’ αρέσει η φύση, οι φιλικές συγκεντρώσεις, ο χορός, η μουσική. Χάρη στην πονοψυχία και την ευαισθησία σου δημιουργείς μια ζεστή ατμόσφαιρα. Άλλοτε κλείνεσαι στον εαυτό σου και κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Στις σχέσεις σου είσαι δύσκολη. Θέλεις δίπλα σου σύντροφο-ψυχολόγο γιατί θίγεσαι εύκολα, πληγώνεσαι και μελαγχολείς. Θέλεις σύντροφο δυνατό και διπλωμάτη με παρόμοιες με τις δικές σου ιδέες για να αισθάνεσαι ασφαλής. Η καρδιά σου είναι ένας βυθός που μαγεύει και ταυτόχρονα φοβίζει. Το πρόβλημα του άλλου γίνεται και δικό σου.

Σταδιοδρομία


Είσαι συνεργάσιμη, προσαρμοστική και αν θέλεις μπορείς να φτάσεις ψηλά. Επαγγέλματα που σου αρμόζουν είναι τα καλλιτεχνικά, η ιατρική, η ψυχολογία και οτιδήποτε έχει να κάνει με ανθρώπινες σχέσεις, η διδασκαλία, η επιστήμη, η πολιτική. Δεν αντέχεις τον ανταγωνισμό γιατί δεν έχεις αυτοπεποίθηση. Πολλές φορές αλλάζεις και δουλειές ή κάνεις ταυτόχρονα δυο. Όταν σταθεροποιηθείς και αποφασίσεις τι θα ακολουθήσεις, προοδεύεις.

Χόμπι
Αγαπάς το χορό, τη μουσική, τις περιπέτειες, τα ταξίδια, τις βόλτες και οτιδήποτε σε βγάζει εκτός καθημερινότητας. Άλλες φορές απομονώνεσαι και αναπολείς το παρελθόν.

Όπως κάθε Παρασκεύη, οι εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων είναι εδώ! Διάβασε τι επιφυλλάσουν τα άστρα για το ζώδιο των Ιχθύων εδώ!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ