Follow us

Βρήκαμε τον τρόπο για να "σχεδιάσεις" ξανά το χαμόγελό σου!

Οι Smile Designers μας εξηγούν τα πάντα γύρω από το τέλειο χαμόγελο

Βρήκαμε τον τρόπο για να "σχεδιάσεις" ξανά το χαμόγελό σου!

Οι Smile Designers μας εξηγούν τα πάντα γύρω από το τέλειο χαμόγελο!

Βρήκαμε τον τρόπο για να "σχεδιάσεις" ξανά το χαμόγελό σου!

Οι smiledesigners.gr είναι δύο εξειδικευμένοι οδοντίατροι στην αισθητική οδοντιατρική, η Ελισάβετ Κουκοπούλου και η Όλγα Ευστρατοπούλου. Μετά την αποκτηση του πτυχίου Μaster of Science από το Πανεπιστήμιο του Michigan στις ΗΠΑ, ασχολούνται τα τελευταία 16 χρόνια μόνο με τον τομέα της αισθητικής και επανορθωτικής οδοντιατρικής και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να μεταμορφώσουν ένα χαμόγελο σε έργο τέχνης σε συνεργασία πάντα με άλλες οδοντιατρικές ειδικότητες όπως περιοδοντολογία και η ορθοδοντική.

Ρωτήσαμε τις εξειδικευμένες οδοντιάτρους τι καινούργιο υπάρχει στην αισθητική οδοντιατρική
και εκείνες μας αποκάλυψαν πως η νέα τάση ονομάζεται SMILE DESIGN για ένα εκθαμβωτικό αλλά και φυσικό χαμόγελο.

Ξεκινάμε το Smile Design λοιπόν! Απλά βγάλε μια selfie φωτογραφία και προσπάθησε να αναλύσεις τι δεν σου αρέσει όταν χαμογελάς.

-Τα δόντια σου έχουν κιτρινίσει με τα χρόνια ή από καφέ και τσιγάρο;
-Σφραγίσματα ή παλιές θήκες διακρίνονται αντιαισθητικά;
-Έχετε μεγάλα κενά, στραβά τα δόντια και όχι στο ίδιο τόξο;

Αν λοιπόν κάτι στο χαμόγελό σου δεν σε ικανοποιεί, η συμβουλή του ειδικευμένου οδοντίατρου στην αισθητική οδοντιατρική είναι απαραίτητη.

Σε ένα ιατρείο που επικεντρώνεται στην Αισθητική Οδοντιατρική είναι ευθύνη του υπεύθυνου ιατρού πρώτα από όλα να κάνει τη σωστή διάγνωση. Για να γίνει η σωστή διάγνωση πρέπει να προηγηθεί η ανάλυση του υπάρχοντος χαμόγελου (Smile Analysis). Προηγείται η συζήτηση του γιατρού με τον ασθενή ώστε να κατανοήσει τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις προσδοκίες του.

Στη συνέχεια η μελέτη της κλινικής εικόνας μαζί με φωτογραφίες και λήψη εκμαγείων βοηθούν τον οδοντίατρο να κατανοήσει το πρόβλημα και να βρει το κατάλληλο σχέδιο θεραπείας για κάθε περίσταση. Χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία μπορεί να παρουσιαστεί το προτεινόμενο σχέδιο θεραπείας (Smile Design) είτε με κέρινα ομοιώματα στα γύψινα εκμαγεία του ασθενούς είτε τοποθετώντας απευθείας στο στόμα μια προσωρινή κατασκευή που θα μιμείται την τελική εικόνα.

Το Smile Design έχει σαν τελικό στόχο το νέο χαμόγελο να ενταχτεί πλήρως στα χαρακτηριστικά του προσωπου και στην προσωπικότητα του ασθενή έτσι ώστε κανείς να μην καταλάβει τι αλλαγές έχουν γίνει.

Η νέα τάση στην Αμερική είναι τα χαμόγελα των σταρς να γίνονται από την αρχή με γνώμονα το φυσικό αποτέλεσμα (natural looking). Δεν θέλουμε πια δόντια αφύσικα λευκά, χοντρά, διαταγμένα σε μια αυστηρή σειρά σαν ψεύτικα.

Αποκάλυψε το χαμόγελο σου και κλείσε ένα ραντεβού για smile design τώρα!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ