Follow us

Πόσα εκατομμύρια πήρε η Cate Blanchett για την καμπάνια του Armani

Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έγινε ποτέ για τη διαφήμιση ενός αρώματος

Πόσα εκατομμύρια πήρε η Cate Blanchett για την καμπάνια του Armani


Υπέγραψε το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έγινε ποτέ για τη διαφήμιση ενός αρώματος

Είναι ήδη το πρόσωπο της high-end σειρά περιποίησης για το πρόσωπο SK-II, αλλά όπως φαίνεται η πορσελάνινη επιδερμίδα της Cate Blanchett δε σταματά να ενθουσιάζει τον κόσμο της ομορφιάς. Σύμφωνα με τις φήμες, η 43χρονη ηθοποιός έχει επιλεχθεί ως το νέο πρόσωπο του αρώματος του Giorgio Armani. Το συμβόλαιο που υπέγραψε λέγεται ότι άγγιξε τα 10 εκατομμύρια δολλάρια δηλαδή 7,8 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τη New York Post, το συμβόλαιο είναι μια σημαντική ένδειξη τη δύναμης που έχει η «φήμη» της Cate. Σκέψου μόνο ότι ο Brad Pitt κέρδισε 7 εκατομμύρια δολάρια για την καμπάνια της Chanel ενώ Leighton Meester πληρώθηκε 3 εκατομμύρια δολάρια για να είναι το πρόσωπο της Vera Wang.

Η Αυστραλή ηθοποιός συνεργάζεται ήδη στενά με τον Giorgio Armani και είναι μια τακτικά στο front row των επιδείξεων του ενώ πολύ συχνά επιλέγει δημιουργίες του για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Ο Ιταλός σχεδιαστής έχει μάλιστα δηλώσει στο παρελθόν πως η Cate «αποτελεί την επιτομή της γυναίκας που έχω στο μυαλό μου όταν σχεδιάζω».

Αυτή την περίοδο η Cate είναι απασχολημένη με τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας του George Clooney «The Monuments Men» στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Matt Damon, ο Daniel Craig, ο Bill Murray, Jean Dujardin, και ο Bob Balaban.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ