Follow us

Η σειρά μακιγιάζ του Lagerfeld

Και η Karl – χιονόμπαλα

lagerfeld


Και η Karl – χιονόμπαλα


Δεν υπάρχει εβδομάδα που να μην μαθαίνουμε κάτι καινούριο για τον αγαπημένο μας Karl Lagerfeld. Αυτή τη φορά ο "Kaiser" όμως μας αιφνιδίασε πραγματικά αφού η τελευταία του δουλειά δεν έχει να κάνει με τα συνηθισμένα (π.χ μια ακόμα σειρά ρούχων) αλλά με τον τομέα της ομορφιάς και συγκεκριμένα με το μακιγιάζ.

Είναι γεγονός λοιπόν. Ο Karl Lagerfeld επιμελήθηκε μια σειρά μακιγιάζ για τα καταστήματα Sephora ενώ στη γνωστή αλυσίδα θα είναι διαθέσιμη και μια ασυνήθιστη «χιονόμπαλα» που μέσα της δεν θα έχει τα κλασικά (τοπία, Χριστουγεννιάτικα δέντρα κλπ) αλλά τη φιγούρα του Lagerferld! Και παρόλο που έχουμε δει ουκ ολίγες αντίστοιχες δημιουργίες βασισμένες στην ιδιαίτερη φυσιογνωμία του σχεδιαστή, κάτι μας λέει ότι με το που θα κυκλοφορήσει θα τρέξουμε να την αγοράσουμε!

Όσον αφορά τώρα στην σειρά μακιγιάζ του σχεδιαστή πρέπει να σου πούμε ότι είναι πλήρης και περιλαμβάνει σκιές (σε σχήμα – Karl Lagerfeld), βερνίκια, άρωμα και αξεσουάρ όπως beauty bags. Περιττό να πούμε ότι, όπως και οτιδήποτε έχει την υπογραφή του Lagerfeld, έτσι και η beauty σειρά του είναι προσεγμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και εξαιρετική από αισθητικής άποψης!
[gallery ids="42283,42284,42285,42286,42287"]

lagerfeld

lagerfeld

lagerfeld

lagerfeld

lagerfeld

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ