Follow us

Η Kendall Jenner παρουσιάζει το προϊόν-επανάσταση της Estee Lauder!

Στην πρώτη της καμπάνια για το αγαπημένο beauty brand

Η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της Estée Lauder

Το επίσημο ντεμπούτο της ως το πρόσωπο της Estee Lauder πραγματοποίησε η Kendall Jenner, πρωταγωνιστώντας στην πρώτη της διαφημιστική καμπάνια με αφορμή το νέο λανσάρισμα του οίκου, το Little Black Primer, ένα προϊόν-επανάσταση!

Το 19χρονο μοντέλο, που ανήκει επίσημα στο δυναμικό του beauty brand από τον Νοέμβριο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από την νέα καμπάνια, κερδίζοντας περισσότερα από 220,000 likes σε ένα διάστημα δύο ωρών.

Στο βίντεο, η νεαρότερη αδελφή της Kim Kardashian επιδεικνύει το ταλέντο της στην πασαρέλα παράλληλα με την φυσική ομορφιά της, περιπατώντας με αυτοπεποίθηση προς την κάμερα και σαγηνεύοντας με το αισθησιακό της βλέμμα.

Η Kendall Jenner παρουσιάζει το προϊόν-επανάσταση της Estee Lauder!

Η Kendall Jenner παρουσιάζει το προϊόν-επανάσταση της Estee Lauder! - εικόνα 2

Η Kendall Jenner παρουσιάζει το προϊόν-επανάσταση της Estee Lauder! - εικόνα 3

Στόχος της Estee Lauder είναι να παρουσιάζει το νέο της προϊόν, το Little Black Primer, το πρώτο primer βλεφαρίδων που αναμένεται να κερδίσει επάξια μια θέση στο νεσεσέρ κάθε γυναίκας, προσφέροντάς της αυτό που τόσο επιθυμεί, έντονο βλέμμα και πλούσιες μακρυές βλεφαρίδες.

Συγκεκριμένα, το Little Black Primer εφαρμόζεται:
- Με μάσκαρα, αν θέλεις να προσφέρεις θρέψη στις βλεφαρίδες σου.
- Χωρίς μάσκαρα, αν επιθυμείς να τονίσεις το βλέμμα σου με τον πιο φυσικό τρόπο.

«Πάντα έδινα ιδιαίτερη έμφαση στις βλεφαρίδες μου, γι' αυτό το λόγο αυτό είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μένα» δήλωσε η Kendall με αφορμή την κυκλοφορία του βίντεο ενώ συμπλήρωσε: «Ενώ συνήθως αγαπώ να βάζω μάσκαρα, μερικές φορές δεν κάνω ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ αλλά εξακολουθώ να επιθυμώ τονισμένες βλεφαρίδες και έντονο βλέμμα. Είναι υπέροχο και cool το γεγονός ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το primer απλά για ελαφρύ χρωματισμό, ενώ κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει»

Δες το βίντεο παρακάτω:



Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ