Follow us

Tο φρέσκο beauty look της Gwyneth Paltrow είναι ιδανικό για κάθε 40άρα!

Τι το έκανε να ξεχωρίσει;

Αναλύουμε το φρέσκο και κομψό red carpet beauty look της Gwyneth Paltrow

Λιτό, απλό, κομψό και απέριττο. Όσα όλα πρέπει να είναι ένα μακιγιάζ όταν αντιπροσωπεύεις και δείχνεις να αγαπάς τον μινιμαλισμό, όπως ακριβώς η Gwyneth Paltrow.

Πού: Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Mortdecai» στο TCL Chinese Theatre του Χόλιγουντ. Μάθε εδώ λεπτομέρειες για την εμφάνισή της.

Details: Ελαφρώς αλλά ικανοποιητικά τονισμένα μάτια σε καφέ αποχρώσεις και nude lip gloss στα χείλη.

Γιατί μας άρεσε:
Για αρχή, όπως αναφέραμε πιο πάνω, ήταν ένα μακιγιάζ «τόσο-όσο». Δηλαδή, δεν μπορούμε, ακόμα κι αν θέλουμε, να αφαιρέσουμε ή να προσθέσουμε τίποτα. Είναι ένα άρτιο αποτέλεσμα, χωρίς υπερβολές, που ταιριάζει απόλυτα στην εικόνα, τον χαρακτήρα, το ύφος και την ηλικία της.

Έπειτα, ακολουθεί τις τάσεις της μόδας καθώς οι σκιές που έχουν χρησιμοποιηθεί έχουν μια ελαφρώς μεταλλική λάμψη ενώ το natural look και οι γήινες αποχρώσεις αποθεώθηκαν αυτή τη χρονιά περισσότερο από κάθε άλλη.

Το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε περιορίστηκε στο κινητό βλέφαρο, παρά το γεγονός ότι η ίδια δεν έχει μεγάλο καπάκι, χωρίς να χρωματίζει το κόκκαλο του ματιού, με αποτέλεσμα να τονίζει ακόμα περισσότερο το χρώμα των ματιών της, δίνοντας σε αυτό το σημείο την έμφαση κι όχι στη σκιά, που σε άλλες περιπτώσεις κλέβει την παράσταση. Δες εδώ τι εννοούμε.

Τέλος, και πιο σημαντικό, το εν λόγω μακιγιάζ δεν τονίζει τα σημάδια του χρόνου, αντιθέτως τα κολακεύει, όπως κάνει και την ίδια, που δείχνει να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον χρόνο!

Tο φρέσκο beauty look της Gwyneth Paltrow είναι ιδανικό για κάθε 40άρα!

Tο φρέσκο beauty look της Gwyneth Paltrow είναι ιδανικό για κάθε 40άρα! - εικόνα 2

Tο φρέσκο beauty look της Gwyneth Paltrow είναι ιδανικό για κάθε 40άρα! - εικόνα 3

Tο φρέσκο beauty look της Gwyneth Paltrow είναι ιδανικό για κάθε 40άρα! - εικόνα 4

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ