Follow us

Τα νέα must beauty items του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στο Chanel pop up store

Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Πού θα βρεις όλα τα must have beauty items του καλοκαιριού

Ο απόλυτος χώρος ομορφιάς για κάθε γυναίκα βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι!

Συμβουλές ομορφιάς, τα τελευταία λανσαρίσματα, limited συλλογές καλλυντικών, έντονα χρώματα, αρωματικές δημιουργίες, χαρούμενο περιβάλλον και συμβουλές από experts είναι όλα όσα μπορείς να βρεις στο νέο pop-up store της Chanel στην Τσιμισκή, προκειμένου να εξοπλιστείς με όλα τα απαραίτητα εφόδια για ένα «όμορφο» καλοκαίρι.

Τα νέα must beauty items του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στο Chanel pop up store

Αν αναζητάς τα τελευταία trends στον χώρο του μακιγιάζ και θέλις να ενημερωθείς με κάθε λεπτομέρεια σχετικά με τα νέα στον τομέα της ομορφιάς, τότε η επίσκεψη στο Chanel pop up store είναι σίγουρα μια πολύ καλή ιδέα. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς του οίκου βρίσκονται στη διάθεση μας βοηθώντας μας να ανακαλύψουμε τις προσωπικές μας ανάγκες στον τομέα της περιποίησης και των καλλυντικών, μέσα από μια πλούσια παλέτα προϊόντων, υφών και χρωμάτων, ξεκινώντας από τα πιο κλασικά μέχρι τα πιο τολμηρά, ιδιαίτερα στο Nail Bar.

Τα νέα must beauty items του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στο Chanel pop up store - εικόνα 2

Μεταξύ άλλων, στο νέο pop-up store της Chanel μπορείς να βρεις αποκλειστικά:
- Το Rouge Double Intensite που χαρίζει ελευθερία κινήσεων, υγρό κραγιόν από τη μια πλευρά και ενυδατικό διάφανο gloss από την άλλη, που διατίθεται σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις.

Τα νέα must beauty items του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στο Chanel pop up store - εικόνα 3

- Τη σειρά Les Intemporels de Chanel, η οποία περιλαμβάνει μια παλέττα από πέντε σκιές, για ιδανικό και εντυπωσιακό eye make up από το πρωί έως το βράδυ, και την μεταλλική απόχρωση Le Vernis, για ένα έντονο ανοιξιάτικο χρώμα στα νύχια.

Τα νέα must beauty items του καλοκαιριού που εντοπίσαμε στο Chanel pop up store - εικόνα 4


Ανοιχτό τη Δευτέρα και την Τετάρτη από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ, την Τρίτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή από τις 10:00πμ έως τις 21:00μμ και το Σάββατο από τις 10:00πμ έως τις 17:00μμ

Τσιμισκή 22, ΤΚ 546 24, Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30.2310.236.233


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ