Follow us

Το ξύρισμα αλλάζει εποχή με τη Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™

Η νέα Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ είναι ο ολοκαίνουριος τρόπος για ένα πραγματικά ευχάριστο ξύρισμα.

Το ξύρισμα αλλάζει εποχή με τη Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™

Η νέα Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ είναι ο καινούριος τρόπος για ένα πραγματικά ευχάριστο ξύρισμα.

Ξέχασε όσα ήξερες μέχρι τώρα και άσε τους άντρες να ζήσουν την εμπειρία μίας πραγματικά καινοτόμας τεχνολογίας που αλλάζει τα δεδομένα στο ξύρισμα, για πάντα... Για τους άντρες που τους ενδιαφέρει η άνεση και η λεπτομέρεια και θέλουν για το ξύρισμα και το πρόσωπο τους το καλύτερο η Gillette είναι και πάλι ο πραγματικός τους σύμμαχος...

Το ξύρισμα αλλάζει εποχή με τη Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™

Κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος ξεκινάει για εμάς τους άντρες ένα υπερθέαμα με αστείες εκφράσεις, γκριμάτσες και κάθε λογής προσπάθεια ώστε να πετύχουμε ένα καλό και βαθύ ξύρισμα. Ευτυχώς, η Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ ήρθε για να μας γλιτώσει από αυτή τη διαδικασία καθώς η λαβή της επιτρέπει στην κεφαλή να περιστρέφεται και να προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου αφαιρώντας κάθε τρίχα με μια μόνο κίνηση. Η Gillette κρατά στη νέα ξυριστική μηχανή τις πιο λεπτές προηγμένες λεπίδες για λιγότερα τραβήγματα και προσφέρει τη τέλεια εμπειρία ξυρίσματος. Η Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ γλιστράει στην επιδερμίδα ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία του προσώπου όπως το σαγόνι και το μήλο του Αδάμ εξασφαλίζοντας μέγιστη επαφή. Ένα πραγματικά χρήσιμο "gadget" για έναν άντρα που ξυρίζεται και θέλει ότι πιο εξελιγμένο και άνετο στη χρήση.



Εσύ λοιπόν φίλη μου κάνε το εξής πείραμα. Ζήτα από κάποιον φίλο σου τον σύντροφο σου ή ακόμα και τον μπαμπά σου να ξυριστεί μπροστά σου και δες τη διαδικασία. Θα γελάσεις πολύ με τις γκριμάτσες, Στη συνέχεια κάν΄ του δώρο μια Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ και ζήτησε του να παρακολουθήσεις ξανά τη διαδικασία αφήνοντας την νέα ευέλικτη λαβή να κάνει τη δουλειά της. Τέλος, κοίτα πόσο λιγότερο χρόνο έχει πάρει το ξύρισμα, άγγιξε το δέρμα του και δες το χαμόγελο που του έχεις χαρίσει δίνοντας του την απόλυτη ξυριστική μηχανή.


Εμείς σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις μία από τις 3 Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ καθώς και άλλα προϊόντα ξυρίσματος Gillette για τον φίλο σου αλλά και 1 από τα 3 σετ προϊόντων Gillette Venus για σένα. Κάνε κλικ εδώ και πάρε μέρος στο διαγωνισμό μας!

Χμμμ…μπορεί η Ελένη να έχει δίκιο τελικά! Με σύμμαχο τη νέα Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall™ η καθημερινότητα των αντρών είναι όντως πιο εύκολη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ