Follow us

Το Dove σου χαρίζει κάθε μέρα κι ένα νέο δώρο

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

: Δέχεσαι την πρόκληση της καθημερινής ενυδάτωσης με Dove;
Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Η ομορφιά είναι δικαίωμα κάθε γυναίκας, γιατί όταν δείχνει και αισθάνεται όμορφη, τότε νιώθει καλά και για τον εαυτό της. Γι' αυτό και τα Αφροντούς Dove κάνουν ό,τι μπορούν για να μας κάνουν να νιώσουμε όμορφες. Όπως για παράδειγμα, μετά από μία δύσκολη προπόνηση στο γυμναστήριο.

Το Dove συνεργάζεται με την αλυσίδα γυμναστηρίων Planet, δίνοντας έτσι σε όλες τις γυναίκες την ευκαιρία να απολαύσουν τα αφροντούς και να δουν την επιδερμίδα τους να αλλάζει, μαζί με τη διάθεσή τους. Άλλωστε αυτό που θέλουμε όλες μετά από μία απαιτητική προπόνηση είναι ένα ντους που θα μας αναζωογονήσει και θα μας κάνει να αισθανθούμε ακόμα πιο όμορφες και γεμάτες αυτοπεποίθηση.

Για έναν μήνα, το γυμναστήριο Planet στο Παγκράτι θα προσφέρει στις πελάτισσές του αφροντούς Dove στον χώρο των αποδυτηρίων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις στο ντους του γυμναστηρίου και να συμπληρώσεις ένα σύντομο ερωτηματολόγιο. Ανεβάζοντας μία φωτογραφία σου στα social media με hashtag #oneshowerexperience και το όνομα του γυμναστηρίου (πχ. #planetpagkrati) μπαίνεις σε ημερήσια κλήρωση για ένα πακέτο αφροντούς (1 αφρόλουτρο, 1 κρέμα σώματος, 1 αποσμητικό και 1 σαπούνι) και διεκδικείς το μεγάλο δώρο στο τέλος της εβδομάδας - μία τριήμερη απόδραση στην Πάρο.

Τα Αφροντούς Dove περιέχουν NutriumMoisture™ - ένα μοναδικό μείγμα ενυδατικών συστατικών εμπλουτισμένων με φυσικά για την επιδερμίδα λιπίδια που απορροφούνται για να θρέψουν σε βάθος την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας καθώς πλενόμαστε. Η καθημερινή χρήση βοηθά την επιδερμίδα από το εσωτερικό, να ανακτήσει την ομορφιά της, για καλύτερη όψη της επιδερμίδα σε βάθος χρόνου. Συνδυάζοντας τη θρέψη που προσφέρουν τα Αφροντούς Dove με τα υπέροχα αρώματα στα οποία τα βρίσκεις, κάθε ντους μετατρέπεται σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία. Εσύ ακόμα να δεχτείς την πρό(σ)κληση;


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ