Follow us

Φτιάξε τα δικά σου καλλυντικά!

Τα σεμινάρια που οργανώνει η Neal's Yard Remedies θα σου μάθουν πως να φτιάχνεις δικά σου, βιολογικά καλλυντικά με υπέροχες μυρωδιές.

nealsyard1702

Τα σεμινάρια που οργανώνει η Neal's Yard Remedies θα σου μάθουν πως να φτιάχνεις δικά σου, βιολογικά καλλυντικά με υπέροχες μυρωδιές.

Η Neal's Yard Remedies είναι μια βρετανική εταιρεία καλλυντικών που δημιουργεί εδώ και 30 χρόνια χειροποίητα, φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα φροντίδας. Στα δύο σεμινάρια που διοργανώνει το Σάββατο 3/3 και το Σάββατο 17/3 θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις και εσύ πώς να χειρίζεσαι τα αιθέρια έλαια και πώς να συνδυάσεις με βότανα και πιστοποιημένες οργανικές ύλες για δημιουργήσεις τη δική σου σειρά περιποίησης. Εισηγήτρια στα σεμινάρια είναι η Μαρίνα Σεραφειμίδου, αρωματοθεραπεύτρια-βοτανολόγος και εναλλακτική αισθητικός ενώ υπάρχουν δύο επίπεδα: το σεμινάριο για τους αρχάριους θα γίνει το Σάββατο 3/3 (11πμ-3μμ) και το σεμινάριο για τους προχωρημένους ή όσους παρακολουθήσουν το πρώτο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17/3 (11πμ-3μμ). Όλα αυτά οργανώνονται στο showroom της Neal's Yard Remedies, Αγ. Βαρβάρας 57, Χαλάνδρι, το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 60€(αν πάτε δύο φίλες μαζί θα έχετε έκπτωση 15% η κάθε μια) ενώ θα πάρεις δώρο ένα προϊόν βάσης Create της Neal's Yard Remedies και τις συνταγές του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφώνησε στο 210-6729158 ή μπες στο εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ