Follow us

Natasha Poly: Tο νέο πρόσωπο της L' Oreal Paris

'Eχει κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στο χώρο της μόδας!

natashapoly2402

Η Natasha Poly, το νέο πρόσωπο της L' Oreal Paris, έχει κάνει παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στο χώρο της μόδας.

Κέρδισε ένα διαγωνισμό μοντέλων στη Μόσχα όταν ήταν μόλις 15 ετών και έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα το 2004 με τον Emmanuel Ungaro. Το ταλέντο αλλά και η αποφασιστικότητα της, τη βοήθησαν να συμμετάσχει σε fashion shows για πάνω από 54 οίκους μόδας, όπως του Jean Paul Gaultier,Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Chanel και Valentino. Στο παρελθόν υπήρξε το πρόσωπο του οίκου Calvin Klein και άγγελος της Victoria's Secret.

“Η Νατάσα έχει μια ομορφιά που σε μαγνητίζει, η οποία την βοήθησε να κατακτήσει μια σημαντική θέση στο χώρο της μόδας μέσα σε λίγα μόλις χρόνια. Απίστευτα όμορφη, η Ρωσίδα εκπρόσωπος μας έχει ένα λαμπερό και ιδιόρρυθμο στυλ, που συμπληρώνεται από την εντυπωσιακή της προσωπικότητα. Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω ένα από τα πιο ταλαντούχα super models παγκοσμίως”, είπε ο Cyril Capuy, Global Brand President της L' Oreal Paris.

Η ίδια απάντησε σε μερικές ερωτήσεις:


Τι σημαίνει για σένα το να είσαι εκπρόσωπος της L'Oreal;
Το θεωρώ ένα σημαντικό επίτευγμα, δεδομένου ότι ήταν ένα όνειρο για μένα να γίνω μέρος της οικογένειας της L'Oreal Paris. Είναι μεγάλη τιμή για μένα και είμαι περήφανη γι' αυτό.

Έχεις κάποια μυστικά ομορφιάς;
Κάνω μασάζ στο πρόσωπο το πρωί και το βράδυ πριν βάλω τις κρέμες ημέρας και νύχτας που χρησιμοποιώ.

Τι σου δίνει αυτοπεποίθηση;
Η φροντίδα του σώματος, αλλά και της ψυχής μου είναι τα κλειδιά για να επιτύχω μια καλή εικόνα του εαυτού μου ... αυτό με κάνει να νιώθω αυτοπεποίθηση.

Τι συμβουλή θα ήθελες να δώσεις στις αναγνώστριες;
Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να σκέφτεστε θετικά. Αυτοί είναι για μένα οι βασικοί κανόνες της ζωής. Είναι επίσης και οι πιο δύσκολοι ... αλλά είναι σημαντικοί ώστε να έχετε καλή αύρα και χάρη, σε οτιδήποτε και αν κάνετε!


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ