Follow us

Τι κοινό έχουν η Natalie Portman και η Berenice Bejo;

Και οι δύο εμφανίστηκαν με μακιγιάζ Dior στην τελετή απονομής των Oscar για το 2012.

dioroscars0203

Και οι δύο εμφανίστηκαν με μακιγιάζ Dior στην τελετή απονομής των Oscar για το 2012.

Η Natalie Portman ήταν η νικήτρια Α' γυναικείου ρόλου στα περσινά Oscar για την ερμηνεία της στο Μαύρο Κύκνο. Την Berenice Bejo τη γνωρίσαμε χάρη στην ερμηνεία της στο καταπληκτικό Artist που της χάρισε και μια υποψηφιότητα στα Oscar του 2012. Και οι δύο επέλεξαν για την εμφάνισή τους στην τελετή απονομής των βραβείων προϊόντα Dior για το μακιγιάζ τους. Το αποτέλεσμα είναι και στις δύο περιπτώσεις λαμπερή, τέλεια επιδερμίδα. Η Natalie έχει ένα πιο δροσερό, girly αλλά glamorous look ενώ η Berenice επιλέγει ένα πιο λαμπερό, sexy look.

Τι κοινό έχουν η Natalie Portman και η Berenice Bejo;
Προϊόντα: Φον ντε τεν Diorskin Forever, Κραγιόν Rouge Dior No752, Παλέτα σκιών 5 Couleurs No454

Για να το πετύχουν χρησιμοποίησαν:

Natalie: Στην επιδερμίδα φοράει το υγρό φον ντε τεν Diorskin Forever, στα μάτια έχει απλώσει το αδιάβροχο μαύρο αϊλάινερ Diorshow Liner και έχει συνδυάσει μαύρη μάσκαρα Diorshow στις πάνω βλεφαρίδες με την ίδια μάσκαρα σε μπλε χρώμα στις κάτω βλεφαρίδες. Για τα χείλη επιλέγει το κραγιόν Rouge Dior No752 και το Dior Addict Ultra-Gloss Νο257.

Berenice:
Για λάμψη στην επιδερμίδα φοράει την ενυδατική με χρώμα Hydra Life Tint No002 ενώ για τα μάτια έχει επιλέξει σκιές από την παλέτα 5 Couleurs No454, μαύρη μάσκαρα Diorshow Blackout και μαύρο αϊλάινερ Dior Style Liner. Για τα χείλη προτίμησε κραγιόν σε μπεζ απόχρωση, Dior Addict No322.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ