Follow us

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε

Μία μόνο εφαρμογή ισοδυναμεί με 15 ημέρες θεραπείας στην περιοχή των ματιών. Μάθε περισσότερα

helenarubinsteinpatches

Η Helena Rubinstein δουλεύει για εμάς...

Δεν υπάρχει πιο σημαντικό σημείο στο πρόσωπο από τα μάτια. Ανάλογα με το πόσο τα φροντίζεις προσθέτουν ή αφαιρούν χρόνια από την εμφάνισή σου. Το τελευταίο, επαναστατικό προϊόν περιποίησης ματιών έρχεται από την H. Rubinstein και είναι μοναδικό στην κατηγορία του.

Η Helena Rubinstein είναι μια μάρκα με εξειδίκευση στην αντιγήρανση. Όσες είναι φανατικές με την περιποίηση του προσώπου της τη γνωρίζουν για τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα της. Τώρα δημιουργεί 1η μάσκα ματιών SOS, την Prodigy Powercell Eye Urgency. Πρόκειται για eye patches από βιολογική κυτταρίνη με μοναδικές αναπλαστικές και ανακουφιστικές ιδιότητες.

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε

Η τεχνολογία της βασίζεται σε φυσικά φυτικά κύτταρα και η αποτελεσμάτικότητά της είναι τέτοια ώστε 1 μόνο εφαρμογή ισοδυναμεί με 15 ημέρες θεραπείας στην περιοχή των ματιών. Η μάσκα Prodigy Powercell Eye Urgency εφαρμόζει τέλεια στην επιδερμίδα και σου επιτρέπει να κινείσαι ελεύθερα όσο τη φοράς. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς μια φορά την εβδομάδα για άμεση μείωση των σημαδιών κούρασης ή ως θεραπεία 6 ημερών για εντατικά αποτελέσματα.

Tips για άμεσα λαμπερό και νεανικό βλέμμα:
1. Ενεργοποίησε τη μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας στην περιοχή των ματιών πραγματοποιώντας γρήγορες, απαλές ταμποναριστές κινήσεις και με τα δύο σου χέρια.

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε - εικόνα 2

2. Εφάρμοσε το patch έτσι, ώστε το άκρο του να κοιτάζει προς την εσωτερική γωνία του ματιού, προσέχοντας ιδιαίτερα να καλύψεις πλήρως όλη την περιοχή κάτω από τα μάτια (συμπεριλαμβανομένου τυχόν οιδήματος κάτω από τα μάτια). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το patch αντιστρέφοντας τη φορά του, ανάλογα με τις ανάγκες της περιοχής. Άφησε το patch να δράσει για 15 λεπτά και αφαίρεσέ το.

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε - εικόνα 3

3. Άπλωσε τυχόν πλεόνασμα του προϊόντος προς τα έξω, από την εσωτερική γωνία των ματιών, πραγματοποιώντας επαναλαμβανόμενες κινήσεις, για να αποσυμφορήσεις την περιοχή των ματιών (πάνω και κάτω από τα μάτια).
4. Μεγιστοποίησε την απορρόφηση, διεγείροντας την περιοχή των δύο ματιών με γρήγορες ταμποναριστές κινήσεις.

Το θαυματουργό patch για τα μάτια που ανακαλύψαμε - εικόνα 4

Διάβασε επίσης:

Η Kate Bosworth στο Los Angeles
Με ποιά γυαλιά ηλίου έχουν εμμονή οι stars;
Ακόμα μία νέα τάση στα νύχια!
Η Lussile τώρα και οnline! Εδώ κάνουμε shopping
[gallery ids="45179,45180"]

helenarubinsteinpatcheseyes

helenapatches

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ