Follow us

Ταξίδι στη Νότια Γαλλία για την Lancome και την Julia Roberts

Η Φλώρα Καμχή, Beauty Editor του περιοδικού Madame Figaro βρέθηκε εκεί για το λανσάρισμα του καινούργιου αρώματος La Vie est Belle

gallialancome


Eίναι ωραίο να σε καλεί μια εταιρεία στη Νότιο Γαλλία για το λανσάρισμα του καινούργιου της αρώματος που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς διαλαλεί ότι η ζωή είναι ωραία -La Vie est Belle- με το πρόσωπο της Τζούλια Ρόμπερτς και των νέων προιόντων μακιγιάζ και ματιών για το φθινόπωρο- χειμώνα του 2012-13.

Η Lancome για μια ακόμη φορά μας εξέπληξε με τη φροντίδα και την τελειότητα της οργάνωσης σε ένα international event με τη συμμετοχή δημοσιογράφων από την Αμερική, την Κορέα την Κίνα, την Ιαπωνία και τις χώρες της Ευρώπης που ομολογουμένως θα πρέπει να είχε τρομερές δυσκολίες. Εμείς απολαύσαμε μόνο την καλή του πλευρά! Η δεξίωση για το άρωμα έγινε στη Βίλλα Ephrussi de Rothschild στη Νότιο Γαλλία και επιφυλάσσομαι στο μέλλον -σύντομα- να σας μιλήσω και να σας δείξω φωτογραφίες από την παρουσίαση, το άρωμα, το γεύμα αλλά και τη Τζούλια Ρόμπερτς που ήταν παρούσα και μας γοήτευσε με τη φινέτσα και την ομορφιά της.

Την άλλη μέρα η παρουσίαση των καλλυντικών μακιγιάζ και ενός ορού ματιών του Genifique Yeux Light Pearl, έγινε στο Domaine de Mont Leuze, ένα εκπληκτικό κτήμα πάλι στη Νότια Γαλλία. Φτάνοντας απολαύσαμε τη μοναδική θέα της Κυανής Ακτής πίνοντας καφέ και στη συνέχεια ακούσαμε από τους ειδικούς τη σημασία του νέου ορού ματιών.

Ταξίδι στη Νότια Γαλλία για την Lancome και την Julia Roberts
H Φλώρα Καμχή (στη φωτό κάτω δεξιά μάζι με την Youcef Nabi, President, Lancome International) ταξίδεψε με την Lancome στη Νότιο Γαλλία για να ενημερωθεί για πολλά ενδιαφέροντα λανσαρίσματα ομορφιάς

Ο ορός, χάρη στη σύνθεση του και στον τρόπο εφαρμογής του με ένα σταγονόμετρο που τελειώνει σε μια ευέλικτη μικρή σφαίρα,η οποία κάνει μικρομασάζ στην περιοχή πρωί και βράδυ, ξεκουράζει την περιοχή γύρω από τα μάτια, φωτίζει το βλέμμα και το 'άσπρο' των ματιών, δείχνει τα μάτια πιο όμορφα, πιο μεγάλα. Στη συνέχεια περάσαμε σε άλλη αίθουσα όπου ειδικοί μακιγέρ μας έδειξαν τα υπέροχα χρώματα για το μακιγιάζ του χειμώνα, έβαψαν τα μάτια ή τα χείλη μας με το νέο κραγιόν και το ματ λιπ γκλος με έντονο χρώμα και τέλειο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, απολαύσαμε τη λιακάδα και την ομορφιά της περιοχής τρώγοντας μεσημεριανό στη βεράντα του ξενοδοχείου Fairmont στο Μονακό. Περάσαμε τέλεια και ευχαριστούμε τη Lancome και τη Μαρία Χατζηαμάλλου, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Lancome για την Ελλάδα που έκανε κάθε επιθυμία μας πραγματικότητα.



Διάβασε επίσης:
Πως αποφάσισε η Dita Von Teese να δημιουργήσει το δικό της άρωμα;
Η Olivia Wilde και τα μυστικά ομορφιάς της
Ήρθε το νέο Cristalliste της Kerastase ...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ