Follow us

Ο κόσμος της ομορφιάς καλωσορίζει τον Christian Louboutin!

Πώς θα αποκτήσεις λίγη από τη λάμψη του;

christianlouboutin1705


Ίσως να μοιάζει μακρινό όνειρο το να αποκτήσεις μία από τις δημιουργίες του, όμως τώρα μπορείς και πάλι να ελπίζεις πώς θα αποκτήσεις λίγη από τη λάμψη του Christian Louboutin!


Σύμφωνα με το WWD, ο Christian Louboutin σχεδιάζει να ξεκινήσει μια πλήρη σειρά προϊόντων ομορφιάς στα τέλη του 2013. Ο σχεδιαστής διατηρεί κρυφά τα σχέδια του ως προς τα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν, αλλά εμείς μπορούμε πολύ εύκολα να οραματιστούμε την χαρακτηριστική κόκκινη σόλα μεταμορφωμένη σε κραγιόν και βερνίκια νυχιών.

Μάλιστα, σε μερικά σαλόνια ομορφιάς του Λονδίνου προσφέρεται ήδη ένα ανεπίσημο "Louboutin μανικιούρ". Η κάτω πλευρά των νυχιών βάφεται κόκκινη - σαν ένα είδος αντίστροφου μανικιούρ. Μάλλον ο Christian Louboutin κατάλαβε εγκαίρως τη νέα τάση κι αποφάσισε να δημιουργήσει το Christian Louboutin Beaute.

Όταν ρωτήθηκε για την έμπνευση πίσω από τη νέα σειρά ομορφιάς, ο σχεδιαστής ανέφερε τη θρυλική Αιγύπτια βασίλισσα Νεφερτίτη, της οποίας την προτομή είδε ζωγραφισμένη στο Neues Museum του Βερολίνου. "Είναι το πιο όμορφο πράγμα. Έμεινα εκεί μια ώρα απλά κοιτάζοντας την προτομή", είπε σύμφωνα με πηγές. "Έχει μια τέλεια ομορφιά και το μακιγιάζ είναι ιδανικό".

Διάβασε επίσης:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ