Follow us

Η L’Oreal Paris γιορτάζει 15 χρόνια ως η επίσημη make-up artist του Φεστιβάλ Καννών

Τι ετοιμάζει για το φετινό φεστιβάλ;

evalongoria1705

Για 15 χρόνια η L’Oreal Paris υποστήριξε πιστά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών και διαδραμάτισε ενεργό ρόλο στην προώθηση της διοργάνωσης, αλλά και τη διατήρηση της αίγλης της.


Μεταξύ 16 με 27 Μαΐου 2012, σε μια σουίτα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Martinez, η επίσημη Make-up Artist L'Oreal Paris και εκπρόσωποί της, θα παρουσιάσουν τη νέα σειρά για μακιγιάζ που δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση: L'Or Electric.

Για να γιορτάσει το φετινό φεστιβάλ, το οποίο έχει ονομαστεί «Cannes Electric», η L'Oreal Paris θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα, αποκαλύπτοντας ένα βιβλίο με αδημοσίευτες φωτογραφίες των πρεσβευτών της L'Oreal Paris από τα παρασκήνια της εκδήλωσης. Ανάμεσά τους θα είναι η Jane Fonda, η Eva Longoria, η Cheryl Cole, η Milla Jovovich και η Natasha Poly.

Για άλλη μια φορά η L'Oreal Paris ξεπέρασε τα όρια της με τη νέα συλλογή, στην οποία μάτια, χείλη και νύχια θα είναι γεμάτα έντονα χρώματα. Το site www.get-the-look.com θα είναι αφιερωμένο και απόλυτα προσηλωμένο στα μαλλιά και το μακιγιάζ των εκπροσώπων αλλά και άλλων Celebrities, μαζί με τους Beauty Experts της L'Oreal Paris και τις συμβουλές τους. Αλλά και το facebook θα είναι απασχολημένο με τις Κάννες. Η L’Oreal Paris θα δημοσιεύει καθημερινά όλα τα glamorous looks του φεστιβάλ.

Διάβασε επίσης:


***Για περισσότερα ακολούθησε τη MissBloom στο Facebook & το Twitter για να μαθαίνεις όλα τα νέα πρώτη και να απολαμβάνεις εκπλήξεις και δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ