Follow us

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY

Το όμορφο μοντέλο από την Δανία μας αποκαλύπτει τα μυστικά της σιλουέτας της και την γνώμη της για την ομορφιά!

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY


Η Maybelline New York με χαρά της ανακοίνωσε ότι το νέα πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την νέα της collection είναι το διάσημο μοντέλο, επονομαζόμενο και ως “queen of cool”, Freja Beha Erichsen.


Η Freja Beha Erichsen, είναι γνωστό μοντέλο που διακρίνεται για το urban ύφος και την απαράμιλλη αίσθηση του στυλ της. “Είναι μια απίστευτα όμορφη γυναίκα, γεμάτη αυτοπεποίθηση” δηλώνει ο Damien Bertrand, Πρόεδρος της Maybelline New York και συνεχίζει: “Ενσαρκώνει ιδανικά τη φιλοσοφία της Maybelline που φέρνει τις τάσεις του catwalk στην καθημερινότητα των γυναικών”.

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY

«Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ ένα τόσο τολμηρό, trendsetting brand και ανυπομονώ για αυτό το νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα μου», δήλωσε η Freja στη συνέντευξη Τύπου για τη συνεργασία της με την Maybelline και συμπλήρωσε: “Είμαι ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία και είναι χαρά μου να δουλεύω με την ταλαντούχα, δημιουργική ομάδα της Maybelline New York”.

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY - εικόνα 2

Το διάσημο μοντέλο ανακαλύφτηκε στους δρόμους της Κοπεγχάγης και ξεχώρισε για την φυσικότητά της μπροστά στο γυαλί και πάνω την πασαρέλα. Έχει συμμετάσχει σε 64 shows ανάμεσα στους οποίους και μεγάλα ονόματα όπως οι: Alexander McQueen, Calvin Klein, Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Prada, Yves Saint Laurent και Zac Posen.

Ούσα η μούσα του Karl Lagerfeld, το όνειρο κάθε μοντέλου, η Freja δεν έχει λείψει από κανένα runway show του οίκου Chanel από το 2006. Το νεαρό μοντέλο έχει πρωταγωνιστεί και σε ποικίλες διαφημιστικές καμπάνιες όχι μόνο για την Chanel αλλά και για άλλους οίκους όπως: Balenciaga, Jil Sander, Gucci, Hugo Boss, Emporio Armani, Chloe, Gap, J Brand, H&M, Calvin Klein, Balmain, Gianfranco Ferre, Pringle, Louis Vuitton, Harry Winston, Georg Jensen, Moncler, Max Mara, Valentino, και Roberto Cavalli.

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY - εικόνα 3

Στην ερώτηση για το αγαπημένο της προϊόν από την νέα σειρά της Maybelline NY η Beja απάντησε: “Το πρώτο προϊόν της που δοκίμασα ήταν η μάσκαρα Volum'Express The Falsies και λάτρεψα το αποτέλεσμα που δίνει άμεσα, ενώ το Eye Studio Master Drama eyeliner είναι ένα από τα αγαπημένα μου”.

Όσον αφορά την ομορφιά και την γνώμη της γι΄αυτήν απαντάει:
“Είναι δύσκολο να ορίσεις τι είναι ομορφιά. Μπορείς να την βρεις σε μια στιγμή με μια ματιά ή μπορεί να είναι κάτι πιο βαθύ, όπως όταν μια γυναίκα μοιράζεται κάτι πολύ προσωπικό, κάτι που εμπνέει τους άλλους”.

Η Freja Beha Erichsen είναι το νέο πρόσωπο της Maybelline NY - εικόνα 4

Τέλος, η όμορφη πρέσβειρα της Maybelline αποκάλυψε το μυστικό της καλλίγραμμης σιλουέτας της: “Για brunch, συνήθως τρώω αυγά benedict και για βραδινό μια ωραία μπριζόλα, ψημένη medium-well".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ