Follow us

Δύο συναρπαστικά νέα πρόσωπα για την Avon!

Η Milla Jovovich και ο Carlos Cassagrande είναι τα πρόσωπα του νέου αρώματος Cityrush της Avon.

Δύο συναρπαστικά νέα πρόσωπα για την Avon

Η Milla Jovovich και ο Carlos Cassagrande είναι τα πρόσωπα του νέου αρώματος Cityrush της Avon. Ακολούθησέ τους και γίνε και εσύ το αστέρι του Cityrush.


Η γνωστή ηθοποιός και top model είναι το πρόσωπο του γυναικείου αρώματος Cityrush της Avon ενώ στο πλάι της, πρόσωπο του ανδρικού Cityrush είναι ο Βραζιλιάνος ηθοποιός και μοντέλο Carlos Cassagrande. Όπως δηλώνει η Milla Jovovich “Αυτό το άρωμα εκπέμπει στυλ και κομψότητα”.

Η αίσθηση αυτή που αποπνέει το συγκεκριμένο γυναικείο άρωμα οφείλεται στις λουλουδάτες νότες της μαύρης ντάλιας που συνδυάζονται με αναζωογονητικό δαμάσκηνο. Το αντρικό άρωμα της σειράς, σύμφωνα με τον Carlos Cassagrande, “εκπέμπει αυτοπεποίθηση”. Οι νότες του περιλαμβάνουν πικάντικο bourbon, μαύρη ντάλια και ξυλώδεις νότες.

Δύο συναρπαστικά νέα πρόσωπα για την Avon!

Για να μπεις στο πνεύμα της νέας αρωματικής σειράς Cityrush μπορείς να επισκεφθείς τη σελίδα www.mycityrushfilm.com/gr, και, ακολουθώντας 3 απλά βήματα, να δημιουργήσεις ένα βίντεο, στο οποίο θα είσαι η σταρ του Cityrush, θα ζεις και εσύ έντονα στους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης, και το οποίο θα μοιραστείς φυσικά με τους φίλους σου. Δοκίμασέ το και γίνε σταρ για μια μέρα!

Δες παρακάτω το making of video:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ