Follow us

Xειμώνας 2013: Οι πιο hot τάσεις στα νύχια τώρα

Οι πιο ενημερωμένες ιδέες για τα νύχια σε χρώματα και σχέδια. Plus: Τips για το πως να τα πετύχεις μόνη σου!

Winter Nails: Οι τάσεις του χειμώνα

Οι πιο ενημερωμένες ιδέες για τα νύχια σε χρώματα και σχέδια. Plus: Τips για το πως να τα πετύχεις μόνη σου!

Ο πιο πλήρης οδηγός για τα νύχια του χειμώνα. Ποια χρώματα κυριαρχούν και πώς μπορείς να ανανεώσεις ένα βαρετό μανικιούρ; Η Miss Bloom σου παρουσιάζει τις πιο hot τάσεις που πρέπει να εφαρμόσεις τώρα:


[gallery ids="68279,68280,68281,68282,68283,68284,68286,68287,68288,68289,68290,68291,68292,68293,68294,68297,68299,68301,68304,68306,68310,68315,68317,68318,68319,68320,68321,68322,68323"]

Στόλισε τα νύχια σου με αρκετή δόση λάμψης και μεγάλες ποσότητες χρυσόσκονης.

Οι ιδιαίτερες αποχρώσεις βερνικιών κάνουν τα νύχια ακαταμάχητα ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρουν μια απίστευτη γοητεία μέσα από την απλότητά τους.

Tip: Ο πιο απλός τρόπος να κάνεις ένα απλό χρώμα βερνικιού ξεχωριστό είναι να προσθέσεις στην άκρη του νυχιού μια γραμμή χρυσόσκονης. Τόσο απλό και τόσο λαμπερό!

Τα metallics θεωρούνται must για τον χειμώνα 2013-2014 και εσύ δεν έχεις παρά να τα δοκιμάσεις/εφαρμόσεις άμεσα σε όλες τις αποχρώσεις.

Τα καφέ και ζεστά χρώματα είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον χειμώνα, γι' αυτό δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν!

Εκτός από την μονοχρωμία, η φετινή σεζόν αγαπάει και τους τολμηρούς συνδυασμούς αλλά και τις εναλλακτικές ιδέες. Όπως η ξεχωριστή version του γαλλικού μανικιούρ που συνδυάζει μαύρο και κόκκινο.

Αν αγαπάς συγκεκριμένα χρώματα, δεν είναι ανάγκη να τα αποχωριστείς εν όψει του χειμώνα. Βρες τους πιο σκούρους τόνους και εφάρμοσέ τους γρήγορα!

Παράλληλα, ιδανικό αποτέλεσμα θα έδινε ο συνδυασμός τάσεων, όπως το μαύρο, το ασπρόμαυρο, το ματ και τα nail arts. Τότε, σίγουρα θα ξεχωρίζεις!

Η τέχνη στα νύχια προχωράει ένα βήμα παρακάτω. Λέγεται caviar manicure και τα νύχια στολίζονται με μικρές πέτρες με 3D- εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Μέσα στα χρώματα που συναντάμε τον Χειμώνα 2013-2014 είναι και το πράσινο, και φυσικά δεν μας κάνει εντύπωση.

Το μπλε αποτελεί το πιο βασικό χρώμα της σεζόν και εσύ οφείλεις να το τιμήσεις σε κάθε απόχρωσή του, από το σκούρο μπλε έως το royal blue με αρκετές δόσεις ματ αποτελέσματος.

Και ποιος σου είπε ότι το μεταλλικό μπορντό είναι μόνο για τα Χριστούγεννα; Τόλμησέ το και νωρίτερα, για ένα απολύτως stylish αποτέλεσμα.

Αν είσαι από αυτές που βαριούνται την μονοτονία στα νύχια, χρησιμοποίησε τα ειδικά αυτοκόλλητα ή ακόμα και το σελοτέιπ για ευφάνταστα σχέδια και γεωμετρικά σχήματα.

Οι μεταλλικές αποχρώσεις συναντώνται σε διάφορα χρώματα, για αυτές που τολμούν και για αυτές που δεν το κάνουν. Αυτό το ιδιαίτερο μωβ είναι γι' αυτές που τολμούν. Είσαι μια από αυτές;

Και πως θα μπορούσαν οι αγαπημένες μας ρίγες να λείπουν από τις τάσεις του χειμώνα; Λεπτές λευκές αυτοκόλλητα σε ρίγες κάνουν τη διαδικασία πού εύκολη και άκρως εντυπωσιακή.

Ευφάνταστοι συνδυασμοί με βασικά χρώματα το άσπρο και το μαύρο ταιριάζουν άψογα με το χρυσό σε ένα μανικιούρ που σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Αν επιλέξεις την άβαφη εκδοχή των άκρων σου, αλλά θεωρείς ότι τα νύχια σου φαίνονται απεριποίητα, κάνε μια λεπτή καφέ γραμμή στις άκρες, σαν ένα πιο χαλαρό γαλλικό μανικιούρ.

Και επειδή το μαύρο αποτελεί την πιο hot τάση, ιδού μια εναλλακτική για να μην βαριέσαι την μονοτονία και μονοχρωμία.

Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για αρκετή δόση τρέλας στα νύχια σου μπορείς να επάνω τους να ζωγραφίσεις τα πάντα. Ακόμα και το σύμπαν!

Γιατί μια μπορντό απόχρωση για τον χειμώνα δεν είναι ποτέ αρκετή!

Αν πάλι λατρεύεις το μαύρο αλλά και την απλότητα, είσαι από τις τυχερές του χειμώνα!

Και τα σχέδια στα νύχια συνδυάζοντας τα βασικά χρώματα του χειμώνα δεν έχουν τελειωμό!

Τα nude χρώματα θεωρούνται ιδανικές αποχρώσεις για τις λευκές επιδερμίδες των χεριών του χειμώνα. Μην ξεχνάς να διανθίζεις το μανικιούρ με σχέδια, γραμμές και ταιριάστούς συνδυασμούς χρωμάτων.

Ζητώντας τη βοήθεια μιας φίλης σου ή ακόμα καλύτερα μιας ειδικού, μπορείς να πετύχεις αξιοπρόσεχτα σχέδια στα νύχια, που κερδίζουν και τις πιο απαιτητικές.

Και είμαστε σίγουρες ότι απορούσες μέχρι τώρα! Φυσικά, λοιπόν, το γκρι δεν λείπει από τις τάσεις, και συναντάται σε διάφορες αποχρώσεις.

Και φυσικά το μεταλλικό γκρι, ακόμα και σε μακριά νύχια, θεωρείται μια από τις αγαπημένες μας αποχρώσεις.

Μην ξεχνάς ότι για εσένα που δεν ασχολείσαι με τα νύχια σου, υπάρχει ο εύκολος τρόπος των αυτοκόλλητων, που δεν σε αναγκάζει να περιμένεις το βερνίκι να στεγνώσει, ενώ παράλληλα δεν χαλάει με τις απότομες κινήσεις.

Το ombre συναντά τις μεταλλικές αποχρώσεις και με μεγάλη δόση φαντασίας συνθέτει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Η hot τάση της σεζόν, τα berry lips, συνδυάζονται άψογα με το μπορντό μανικιούρ. Δες όλες τις λεπτομέρειες για τα berry lips εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ