Follow us

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις

Plus: Πώς μπορείς να το μετατρέψεις σε βραδινό με μια κίνηση

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις

Γνωστή για τις ξεχωριστές και πάντα προσεγμένες επιλογές της στον τομέα της ομορφιάς, η Τάμτα κατάφερε να κερδίσει αμέσως το ενδιαφέρον μας όχι μόνο λόγω του νέου της τραγουδιού «Δεν είμαι ότι νομίζεις» αλλά και λόγω των υπέροχων looks στο video clip της, που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Τάμτα και η make up artist της, Άντζελα Περδικομάτη, εφάρμοσαν μια από τις κυρίαρχες τάσεις στο μακιγιάζ, αυτή των nudes, δημιουργώντας το ιδανικό natural look, που ταιριάζει και αναδεικνύει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας!

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις

How to:
Η πρώτη και βασική αρχή για το εν λόγω beauty look είναι η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, η οποία θα αποτελέσει την σωστή βάση για ένα αόρατο μακιγιάζ. Η ελαφριά σύνθεση μιας BB Cream θα απομακρύνει τις δυσχρωμίες ενώ θα «κρύψει» τυχός ατέλειες, προσφέροντας ένα φρέσκο και νεανικό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά το μακιγιάζ των ματιών, αυτό αποτελείται από τέσσερα βήματα:

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις - εικόνα 2

- Εφάρμοσε μια μπεζ ματ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο.
- Τόνισε το σχήμα των ματιών περιγράφοντάς τα με ένα καφέ μαλακό μολύβι ματιών, το οποίο έπειτα θα χρειαστεί να «σβήσεις» με ένα λεπτό πινέλο ή μπατονέτα, για να μειώσεις την έντασή του.
- Τέλος, δώσε βάθος στο βλέμμα σου εφαρμόζοντας μια καφέ σκιά στο σημείο που αρχίζει το κόκκαλο του ματιού, σχηματίζοντας μια λεπτή γραμμή.
Tip: Αν η γραμμή σου βγει ελαφρώς πιο χοντρή σβήσε τη με ένα πινέλο ακολουθώντας ανοδική φορά - δηλαδή προς τα φρύδια. Με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την ψευδαίσθηση πιο μεγάλων ματιών.
- Ολοκλήρωσε με μια γενναία δόση μάσκαρα.
Tip #2: Για έξτρα δόσεις φωτός και λάμψης πρόσθεσε λευκό μολύβι στην εσωτερική πλευρά των ματιών.

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις - εικόνα 3

Για τα μάγουλα, επέλεξε μια ροδακινή απόχρωση που προσφέρει αίσθηση υγείας στο κάθε πρόσωπο ενώ όσον αφορά τα χείλη η ιδανική nude απόχρωση εξαρτάται από την εκάστοτε επιδερμίδα αλλά και το χρώμα των μαλλιών. Απόφυγε αυτές που τείνουν προς το άσπρο ενώ μην διστάσεις να επιλέξεις μια με βάση το πορτοκαλί για ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα.

Πώς μπορείς να μετατρέψεις αυτό το μακιγιάζ σε βραδινό;

Η Τάμτα σου δείχνει τον τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα κραγιόν.

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις - εικόνα 4

Ένα σκούρο κραγιόν αποτελεί την glamorous πινελιά που χρειάζεται κάθεεπίσημο beauty look.

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις - εικόνα 5

Σε αυτή την περίπτωση, συγκεκριμένα, η επιτυχημένητραγουδίστρια διάλεξε να δώσει έμφαση στα χείλη της με μια κεραμιδίαπόχρωση, τονίζοντας περισσότερο τις άκρες και όχι το κέντρο των χειλιών, για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, η εμφάνισή της ολοκληρώθηκε με ένα αριστοκρατικό updo με όγκο στο επάνω μέρος αλλά ανεπιτήδευτο χαρακτήρα, το οποίο επιμελήθηκε ο Αλέξανδρος Στυλιανός.

Το ιδανικό natural look της Τάμτα και πώς να το πετύχεις - εικόνα 6


Δες εδώ το βίντεο κλιπ με styling Αλεξάνδρας Κατσαΐτη:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ