Follow us

Ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς στα παρασκήνια του show Giorgio Armani

Δες το backstage βίντεο

Ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς στα παρασκήνια του show Giorgio Armani

Μη επιτηδευμένα updos, φρέσκια και περιποιημένη επιδερμίδα αλλά και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια ήταν όλα τα βασικά χαρακτηριστικά των beauty looks κατά τη διάρκεια του fashion show του οίκου Giorgio Armani Φθινόπωρο - Χειμώνας 2014 - 2015.

Ο διάσημος σχεδιαστής επέλεξε να δώσει έμφαση στην περιοχή των ματιών εισάγοντας στον χώρο της ομορφιάς ένα νέο trend, μια γραμμή που ακολουθεί αυτή των ματιών, ανάμεσα στα βλέφαρα και τα φρύδια, η οποία δίνει παράλληλα στυλ αλλά και βάθος στο βλέμμα.

Συγκεκριμένα, η Linda Cantello, International Make-Up Artist του οίκου Giorgio Armani, δημιούργησε το make-up look "Bella Ragazza", δίνοντας έμφαση στα μάτια. Πώς το έκανε;

Τα μάτια τονίστηκαν με τρεις αποχρώσεις που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση. Η λευκή ματ αλλά λαμπερή απόχρωση περιέγραψε το άνω βλέφαρο. Στη συνέχεια, εφαρμόστηκε η κοραλί απόχρωση στην εξωτερική γωνία του κινητού βλεφάρου. Η εσωτερική κόγχη του ματιού τονίστηκε με τη συλλεκτική χαλκό-καφέ απόχρωση του Armani Runway Eyetint. Τέλος, μια λεπτή σκούρα γκρι απόχρωση απλώθηκε για να δημιουργήσει στη γραμμή του eyeliner μια ίσια -ελαφρώς χαλασμένη- γραμμή.

Ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς στα παρασκήνια του show Giorgio Armani

Ο μαγικός κόσμος της ομορφιάς στα παρασκήνια του show Giorgio Armani  - εικόνα 2

Όλη η προετοιμασία, η μαγεία αλλά και η ανυπομονησία των παρασκηνίων αποτυπώνεται με τον ιδανικό τρόπο μέσα από ένα βίντεο που μας μεταφέρει στο Μιλάνο και την φαντασμαγορικό κόσμο των Εβδομάδων Μόδας:


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ