Follow us

Beauty Met Gala 2015: Τα beauty looks που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί

Το καλύτερο, το χειρότερο και τα πιο επιτυχημένα! Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Beauty Met Gala 2015: Τα καλύτερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί

Ποιες επέλεξαν να ακολουθήσουν το θέμα της βραδιάς και ποιες επαναπαύτηκαν; Τι ιδέες μας δίνουν για τα καλοκαιρινά μας looks και ποιο look ήταν το χειρότερο της βραδιάς;

Δες επίσης: Met Gala 2015: Τι φόρεσαν οι celebrities στο λαμπερό red carpet;


[gallery ids="97048,97051,97055,97056,97058,97059,97060,97061,97062,97065,97066,97067,97068,97069,97070,97071,97072,97073,97074,97075"]

Η Rihanna υιοθέτησε το κατάλληλο beauty look για την βραδιά αλλάζοντας σχήμα στα φρύδια της, τονίζοντας τα μάτια της με μια γραμμή eyeliner ενώ άφησε το υπόλοιπο μακιγιάζ σε nude τόνους

Μόνο η Sarah Jessica Parker θα μπορούσε να συνδυάσει τη μπλε σκιά με ροζ κραγιόν και κόκκινο καπέλο. Αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι μπορείς να το υποστηρίξεις, τότε ιδανικό θα ήταν να μην το υιοθετήσεις.

Πόσο φρέσκο, νεανικό και λαμπερό το μακιγιάζ της Jennifer Lawrence, που βασίστηκε σε ένα φούξια κραγιόν και σε shimmering σκιά για τα μάτια! Η τέλεια ιδέα για το ιδανικό καλοκαιρινό beauty look

Συνοδεύοντας με τον καλύτερο τρόπο το ρούχο που επέλεξε να φορέσει, η Jennifer Lopez έδωσε έμφαση στα μάτια της με μια πορτοκαλί σκιά που τράβηξε προς τους κροτάφους, ένα δραματικό look μόνο για την εν λόγω βραδιά!

Χωρίς να ξεφύγει από τα δικά της συνηθισμένα, η Rita Ora επένδυσε μια ακόμα φορά στο κόκκινο κραγιόν και τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Κάτι διαφορετικό θα θέλαμε όμως να το δούμε!

Η Κate Beckinsale τόνισε μια ακόμα φορά την φυσική της ομορφιά με το ιδανικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι που αποτελείται από γήινες αποχρώσεις στα μάτια και έντονα χείλη

H Rosie Huntington-Whiteley μπήκε στο κινεζικό πνεύμα τονίζοντας τα χείλη της με ένα έντονο μπορντό κραγιόν που κράτησε το ενδιαφέρον!

Φρέσκια και χαλαρή η Diane Kruger βρήκε την ιδανική απόχρωση κόκκινου κραγιόν για την ίδια, που την έκανε να δείχνει πολύ νέα αλλά και καλοκαιρινή!

Η Jessica Alba μας ξάφνιασε με την beauty αυτή λεπτομέρεια που επέλεξε να ήταν το βασικό στοιχείο του μακιγιάζ της, εφαρμόζοντας μια λευκή γραμμή eyeliner. Σίγουρα μπορούσε καλύτερα!

Άλλη μια που δεν ξέφυγε από τα τετριμμένα ήταν η Amal Clooney. Κόκκινο κραγιόν, έντονο ρουζ και βάθος στα μάτια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μακιγιάζ για οποιαδήποτε νυχτερινή εμφάνιση.

Δραματικό μακιγιάζ στα μάτια με σκοπό να δείχνουν όσο πιο σχιστά γίνεται, η Olivia Wilde πέτυχε απόλυτα το chinese look που απαιτούσε η βραδιά.

Ιδιαίτερα άχρωμη αλλά με απαστράπτουσα επιδερμίδα που λάμπει, η Alisson Williams απέδειξε ότι η φυσική ομορφιά πάντα ξεχωρίζει.

Η Dakota Johnson ακολούθησε το πνεύμα με μια έντονη γραμμή eyeliner. Το ροζ κραγιόν στα χείλη όμως, γιατί;

Υπέρλαμπρη και η Kate Hudson η οποία επέλεξε να δώσει έμφαση στα χείλη της με ένα φούξια κραγιόν. Ένα look για όλες τις ώρες!

Μια γραμμή eyeliner ήταν το βασικό στοιχείο του μακιγιάζ της Beyonce συνοδευτικά με μια ψηλή αλογοουρά.

Το αγαπημένο της χρώμα, το κόκκινο, κέρδισε μια ακόμα φορά θέση στο μακιγιάζ της Jessica Chastain, ενώ η κίτρινη παστέλ σκιά στα μάτια της έκανε την διαφορά.

Η Lily Collins συνδύασε το μπλε με το κοραλί με αποτέλεσμα ένα σούπερ μακιγιάζ που θα κερδίσει σίγουρα μια θέση στα καλύτερα sumerrish beauty looks!

Φυσική, απλή, λιτή και απέριττη, όπως υποδεικνύει η ηλικία της, η Kendall Jenner δεν έκανε την διαφορά και ούτε ξεχώρισε. Όμως, δεν υπερέβαλλε κιόλας

Για το τέλος άφησα το καλύτερο beauty look (εντάξει, κατά τη γνώμη μου): Μεταλλική σκιά, έντονο βλέμμα, καλοσχηματισμένα φρύδια, τερακότα και nude χείλη! Mπράβο Kim!

Και το χειρότερο: Vanessa Hudgens. Και ερωτώ, υπήρχε κάτι που δεν έκανε/έβαλε/εφάρμοσε;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ