Follow us

Πως να πετύχεις το retro-glam μακιγιάζ της Adele στα Grammy

Η εμφάνιση της Adele στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy απέσπασε θετικές κριτικές. Το μακιγιάζ της απογείωσε το σύνολο και πρόσθεσε χαρακτήρα στο look της. Δες τα βήματα για να αποκτήσεις το look. Από τη Θάλεια Κεχρή, beauty editor του Madame Figaro

adele


Η εμφάνιση της Adele στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy εντυπωσίασε και απέσπασε θετικές κριτικές. Το μακιγιάζ έπαιξε σημαντικό ρόλο αφού απογείωσε το σύνολο και πρόσθεσε χαρακτήρα στο look της πολυβραβευμένης τραγουδίστριας. Δες πως μπορείς να αποκτήσεις το look.


Πως να πετύχεις το retro-glam μακιγιάζ της Adele στα Grammy
Tα προϊόντα που προτείνουμε είναι: Κρεμώδες eyeliner της MAC, κραγιόν Dior Addict Extreme του Dior., φον ντε τεν Teint Miracle της Lancome.

Η Adele έχει ιδιαίτερη φυσιογνωμία. Στην τελευταία της εμφάνιση στα βραβεία Grammy είχε άψογο στυλ που ταίριαζε τόσο στην περίσταση όσο και στη σιλουέτα της. Την τελική πινελιά όμως έβαλε το μακιγιάζ της που είχε άποψη και πρόσθεσε λάμψη και glam στο όλο look. Το κόκκινο κραγιόν και το έντονο eyeliner είναι ένα all time classic στυλ. Η Adele όμως πήγε αυτό το στυλ ένα βήμα πιο πέρα, διάλεξε ένα πολύ φωτεινό, κατακόκκινο κραγιόν ενώ το μακιγιάζ των ματιών έχει στοιχεία ρετρό από τα 50's – που τονίζεται και με το ανάλογο χτένισμα. Το όλο look αναδεικνύει την άψογη, λευκή της επιδερμίδα και ταιριάζει στο στρογγυλό σχήμα του προσώπου της.

Για κάνεις και εσύ το ίδιο μακιγιάζ ακολούθησε τρία απλά βήματα:


1 Δημιούργησε μια λαμπερή βάση. Φρόντισε να έχεις καθαρή και καλά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Χρησιμοποίησε ένα υγρό, λεπτόρρευστο make up το οποίο θα έχει φωτεινή υφή – όχι ματ – και εκτός από κάλυψη θα χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Με ένα απαλό ρουζ τόνισε ζυγωματικά και μέτωπο – το μακιγιάζ της Adele δε θα ήταν τόσο τέλειο αν δεν είχε αψεγάδιαστη, λαμπερή επιδερμίδα.

2 Χρησιμοποίησε υγρό eyeliner. Ούτε οι σκιές ούτε τα μαύρα μολύβια αρκούν για να αποκτήσεις το “γατίσιο” βλέμμα της Adele. Μπορεί να βοηθήσουν αλλά αν δεν σχηματίσεις την απαραίτητη μαύρη γραμμή με το κλασικό πινέλο του eyeliner δε θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Αν σου είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσεις υγρό προϊόν δοκίμασε τα πιο πρακτικά στυλό-eyeliner. Επίσης η γραμμή eyeliner πρέπει να είναι αρκετά παχιά και τραβηγμένη προς τα επάνω στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το look αυτό δεν είναι ιδιαίτερα extreme αφού αποτελεί τάση και θα φοριέται όλο και περισσότερο.

3 Άπλωσε ένα κόκκινο κραγιόν. Το κραγιόν σου θα πρέπει να είναι πολύ φωτεινό κόκκινο. Αν δεν έχεις τόσο λευκή επιδερμίδα όσο η Adele προτίμησε μια ανοιχτή μεν απόχρωση κραγιόν που όμως τείνει περισσότερο προς το μοβ και όχι το πορτοκαλί. Επίσης απόφυγε να χρησιμοποιήσεις περίγραμμα και αν πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε προτίμησε ένα μολύβι στο φυσικό χρώμα των χειλιών σου που δε θα ξεχωρίζει από το κραγιόν. Τέλος, η υφή του κραγιόν σου είναι καλύτερο να είναι κρεμώδης, όχι ματ, για να απλώνεται καλύτερα και να προσθέτει όγκο στα χείλη.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ