Follow us

Expert Tips: Χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση των φρυδιών

Plus: Make-up tips και οι νέες beauty τεχνικές που πρέπει να ξέρεις

fridia


Plus: Μake up tips και οι νέες beauty τεχνικές που πρέπει να ξέρεις


Η περιποίηση των φρυδιών είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά beauty ζητήματα. Γι αυτό και η Miss Bloom μίλησε με την κορυφαία του είδους Μπρίνα Kουτσιμπέλη και συγκέντρωσε όλα όσα πρέπει να ξέρεις και για τα φρύδια αλλά και για το μακιγιάζ. Πώς θα βρεις το σωστό σχήμα για τα φρύδια σου; Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος αφαίρεσης φρυδιών αλλά και ποια είναι τα θαυματουργά εργαλεία για το μακιγιάζ σου; Όλες οι απαντήσεις που θέλεις είναι εδώ!

Να λοιπόν όλα όσα μας είπε η Μπρίνα:

- Tα φρύδια, ανάλογα πάντα με το πρόσωπό σου πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχουν ένα κολακευτικό σχήμα για τα μάτια σου. Μην ξεχνάς άλλωστε ότι είναι το «κάδρο» των ματιών! Συνήθως τα ελαφρώς ανοδικά και τοξωτά φρύδια είναι αυτά που κολακεύουν περισσότερο. Πως βρίσκουμε όμως το σωστό σχήμα; Υπάρχουν κάποιες μετρήσεις που κάνουμε εμείς οι eyebrow artists για να βρούμε το ιδανικό σχήμα των φρυδιών το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις παραλληλους του προσώπου και το ρινικό οστό. Πάρε μια ιδέα:
Α. H αρχή του φρυδιού δεν πρέπει να ξεκινάει πιο μέσα ή πιο έξω από το ρινικό οστό και τον έσω κανθό του ματιού μας.
Β. Το ανώτερο σημείο του τόξου δεν θα πρέπει να είναι πιο έξω από τα ? του ματιού μας
Γ. Το τέλος του φρυδιού μας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει την παράλληλη του ματιού μας.

- Το σημαντικότερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες με τα φρύδια τους είναι ότι τα λεπταίνουν πολύ αφαιρώντας κάθε τριχούλα που μοιάζει να παρεκκλίνει ή να είναι λίγο πιο μακριά από τις υπόλοιπες με αποτέλεσμα να είναι παράταιρα τα φρύδια. Γι αυτό άλλωστε είναι πολύ σημαντική και η καθοδήγηση από έναν ειδικό eye brow artist.

Expert Tips: Χρήσιμες συμβουλές για την περιποίηση των φρυδιών

- Οι δημοφιλέστεροι τρόποι περιποίησης φρυδιών είναι το tweezing (αφαίρεση με το τσιμπιδάκι φρυδιών), το waxing (όπου το τσιμπιδάκι αντικαθίσταται από τη μέθοδο της αποτρίχωσης με κερί) και το threading (όπου η περιττή τριχοφυΐα αφαιρείται με τη μέθοδο της κλωστής.). Πρέπει όμως να πούμε ότι από αυτές τις μεθόδους η μεγαλύτερη σε διάρκεια και πιο αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης είναι η αφαίρεση με κλωστή.

Make up tips

- Οι μεγαλύτεροι make-up artists θα έλεγαν ότι τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να έχει μια γυναίκα είναι το ρουζ, η μάσκαρα και το γυαλιστικό χειλιών και θα συμφωνήσω. Αλλά με μια μικρή παρένθεση: Το σημαντικότερο όλων είναι το καλό δέρμα, «η καλή βάση» όπως λέμε συχνά. Αν δεν υπάρχει αυτό, ένα καλό make-up συνδυασμένο με ένα ρουζ για να δείχνεις υγιής και μια μάσκαρα είναι καλύτερος συνδυασμός.

- Ένα από τα λάθη που πρέπει πάσει θυσία να αποφύγει κανείς στο μακιγιάζ είναι οι δυσχρωμίες από την κακή διαχείριση της τοποθέτησης του προϊόντος ή από την ατυχή επιλογή του χρώματος του.

- Αν τώρα, είσαι fan του «νέου» πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις για δύο super μεθόδους που προσφέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα. Ποιες είναι αυτές; Εyelash Extension: Απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που θέλουν extra μάκρος και όγκο χωρίς την προσθήκη μάσκαρας . Είναι ιδανικό για το καλοκαίρι και τη θάλασσα! Eyebrow Linergist (semi-permanent tattoo): Iδανικό για γυναίκες που έχουν χάσει μέρος της τριχοφυΐας των φρυδιών τους αλλά και για τις γυναίκες που έχουν αραιότερα ή ξανθά φρύδια ή όσες προέρχονται από την εποχή των λεπτών φρυδιών και θέλουν να δώσουν ένα άλλο πιο κολακευτικό ή πιο ανοδικό σχήμα.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ