Follow us

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση;

Δες φωτό από celebrities που υιοθέτησαν το look και μάθε πώς θα το αποκτήσεις!

cocorocha1505

Είναι μια μόδα που από το 2011 έχει κατακτήσει τις καρδιές των celebrities και όχι μόνο!

Στις επιδείξεις μόδας για την Άνοιξη 2012 (που είδαμε τον Φεβρουάριο) αποδείχτηκε ότι η τάση για βαμμένα μαλλιά σε έντονα χρώματα, μεταφέρθηκε από το δρόμο ...στην πασαρέλα. Το αποτέλεσμα; Η μόδα για νέον και παστέλ χρώματα στα μαλλιά, ειδικά ροζ, καλά κρατεί και μάλιστα δείχνει να κερδίζει όλο και περισσότερους fans.

Μήπως νιώθεις ότι χρειάζεσαι μία αλλαγή; Δες τις φωτό με τις celebrities που τόλμησαν να κάνουν τη διαφορά και πάρε ιδέες!

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση;
Το διάσημο μοντέλο με τα ροζ μαλλιά, η Charlotte Free, μόλις υπέγραψε συμβόλαιο με την Maybelline, μια ανατρεπτική κίνηση για την κατά τ' άλλα "παραδοσιακή" εταιρεία.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 2
Η Coco Rocha έβαψε τις μπούκλες της ροζ για την εμφάνισή της στο Met Gala.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 3
Η Lady Gaga αυτήν την εβδομάδα στο Tokyo με τουλάχιστον 5 διαφορετικά χρώματα στα μαλλιά της (φωτό: Versace’s Facebook page)

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 4
Η Katy Perry λατρεύει τις αλλαγές με έντονα χρώματα στα μαλλιά της.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 5
Η Katy Perry στα American Music Awards το 2011.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 6
Η Nicola Roberts από τις Girls Aloud μόλις τα έβαψε ροζ!

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 7
Ακόμα και Joan Rivers πρόσθεσε λίγο ροζ στο look της.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 8
Η Lauren Conrad δεν μπορεί να παρατήσει τα νέον χρώματα. Πριν από λίγες εβδομάδες έβαψε την αλογοουρά της φούξια.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 9
Η Chloe Moretz τον Μάρτιο.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 10
Η Willow Smith με ροζ μοϊκάνα.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 11
Η January Jones με ροζ ανταύγιες.

Ροζ μαλλιά: Είναι τάση; - εικόνα 12
Η Kelly Osbourne είναι εθισμένη στο να κάνει συνεχώς αλλαγές στα μαλλιά της. Διάβασε τι λέει η ίδια εδώ.

Μήπως ζήλεψες λιγάκι; Εμείς μάθαμε πώς μπορείς να αποκτήσεις λαμπερά μαλλιά σε έντονα χρώματα, πώς να τα διατήρησεις, αλλά και πώς να τα ξεφορτωθείς όταν τα βαρεθείς!

Ας ξεκινήσουμε με το "γιατί"!
Γιατί να βάψεις ροζ τα μαλλιά σου; Γιατί όχι; Δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που σε περιορίζει στα κλασικά χρώματα. Η νέα αυτή μόδα σίγουρα αποτελεί φαινόμενο. Όλο και περισσότερες γυναίκες αναζητούν έντονα "αφύσικα" χρώματα μαλλιών και ρισκάρουν! Βέβαια οι περισσότερες το κάνουν για μικρό χρονικό διαστημα ή για συγκεκριμένα events. Όμως, όποιο και αν είναι το κίνητρο η διαδικασία δεν αλλάζει.

Πώς;
Αν θέλεις ροζ (ή οποιοδήποτε παστέλ χρώμα) θα πρέπει να γίνεις ξανθιά πρώτα. Αυτό είναι το δύσκολο μέρος. Αυτό το βήμα είναι καλύτερο να γίνει από επαγγελματία, αλλά αν τα μαλλιά σου είναι ανοιχτά καστανά μπορείς να το κανεις μόνη σου. Κάνε στο κομμωτήριο ή μόνη σου ντεκαπάζ στις τούφες που θέλεις να αποχρωματίσεις. Ανάλογα με τον τόνο των μαλλιών σου το αφήνεις περισσότερο ή λιγότερο. Μετά από αυτό, λούσε τα μαλλιά σου, στέγνωσέ τα και εφάρμοσε πάνω τους τη βαφή με το ροζ χρώμα που σου αρέσει. Αφήσέ το να δράσει για περίπου 30 λεπτά, και στη συνέχεια ξέπλυνε. Αυτό ήταν! Έχεις ροζ μαλλιά! Μη σκεφτείς να ταιριάξεις το χρώμα των μαλλιών σου με τον τόνο του δέρματος σου. Απλώς τόλμα το!

Διάρκεια
Το "κακό" με αυτά τα χρώματα είναι ότι εξασθενούν πολύ γρήγορα. Προσπάθησε να μη λούζεσαι πολύ συχνά. Το καλύτερο θα ήταν να λούζεις τα μαλλιά σου κάθε 2-3 ημέρες και να χρησιμοποιείς προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά.

Ξεφορτώσου το!

Μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα πεις "Αλήθεια; Έβαψα ροζ τα μαλλιά μου; Τι στο καλό σκεφτόμουν;" Απλά λούσου συχνά με σαμπουάν καθαρισμού και το χρώμα θα εξασθενίσει πολύ γρήγορα...

Τώρα είσαι έτοιμη να τα βάψεις μπλε!

Διάβασε επίσης:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ