Follow us

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...

Με φρούτα, τυρί, χαβιάρι ή logo διάσημων brands!

perierganuxiamanikiour


Τα νύχια σου πλέον μόνο μονότονα δεν μπορούν να θεωρηθούν.


Πολλά χρώματα, ποικίλα σχέδια και η φαντασία επάνω στην μικρή αυτή επιφάνεια οργιάζει. Λίγη υπομονή και ένα αρκετά σταθερό χέρι είναι οι σύμμαχοί σου για να πετύχεις το πιο φανταστικό αποτέλεσμα που είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει και εσένα και τις φίλες σου.

Η MissBloom συγκέντρωσε μερικά από τα πιο πρωτότυπα σχέδια και στα παρουσιάζει. Εσύ αποφασίζεις αν θα υιοθετήσεις ή όχι κάποιο από αυτά.


Νύχια Chanel

Ίσως να μην μπορείς να αγοράσεις μια τσάντα του γνωστού οίκου αλλά μπορείς να κάνεις το πιο πρωτότυπο και stylish σχέδιο στα νύχια σου. Θα είσαι πάντα μέσα στην μόδα και ταυτόχρονα ο οίκος θα σου προσφέρει την απαραίτητη πινελιά κομψότητας που χρειάζεσαι.


Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...

(Διάβασε εδώ πώς θα έχεις δυνατά νύχια)

Animal Print νύχια

Φέτος αποτέλεσε το πιο hot trend. Γιατί, λοιπόν, αφού το φοράς σε οτιδήποτε άλλο να μην το βάλεις και στα νύχια σου; Σε διάφορους χρωματικούς συνδυασμούς και σε σχήμα ζέβρας τα νύχια με animal prints θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 2

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 3


Sprinkle nails

Παραδέξου ότι πάντα σε ενθουσίαζαν τα χρωματιστά μπιλάκια πάνω σε οποιοδήποτε φαγώσιμο. Τώρα μπορείς να τα έχεις και πάνω στα νύχια σου. Για ένα girly αλλά και τόσο χρωματιστό αποτέλεσμα. Βέβαια, προσπάθησε να συγκρατηθείς και να μην αρχίζεις να τα γλύφεις.

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 4



Νύχια Παγωτό

Κάνεις διατροφή για το καλοκαίρι και δεν μπορείς να φας παγωτό. Τι κάνεις; Βάφεις τα νύχια σου έτσι ώστε να στο θυμίζουν και να τρως "με τα μάτια".

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 5


Nύχια sushi
Είσα fan του sushi; Πώς θα σου φαινόταν αν τα νύχια σου πήγαιναν ασορτί με το φαγητό σου; Όλες οι γεύσεις και όλες οι λεπτομέρεις μαζί σου κάθε ώρα και στιγμή!

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 6

Δες και άλλα φρουτο-νύχια στην σελίδα ΙΙ


Φρουτο-νύχια

Η νέα μόδα στα νύχια ακούει στη λέξη φρούτα και ότι μπορείς να φανταστείς θα το δεις να κυκλοφορεί μαζί σου πάνω στο χέρι σου. Το πορτοκάλι συνδυάζεται με πολλά χρώματα για βάση ενώ για τις πιο girly το ροζ και το κόκκινο δημιουργούν άψογα φράουλες και καρπούζια. Τι λες;


Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 8

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 9


Caviar nails

Ακόμα και το γούστο στα νύχια μπορεί να είναι ακριβό και με πολύ στυλ. Χάντρες σαν χαβιάρι πασπαλίζονται πάνω από το νύχι και δημιουργούν μια αίσθηση τέτοια που σε γοητεύει. Δες εδώ πώς μπορείς να το καταφέρεις...

Fun μανικιούρ προς υιοθέτηση ή αποφυγή...  - εικόνα 10


Cheese nails

Βασική προυπόθεση να έχεις πολύ μακρυά νύχια, να τους κάνεις τρύπες και να σου αρέσει το κίτρινο χρώμα. Θα το τολμήσεις;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ