Follow us

Νύχια με... φωτοστέφανο

Το νέο trend στο μανικιούρ μας έρχεται από το team του Νύχι Νύχι Beauty Lounge και ονομάζεται φωτοστέφανο.

nuxinuxinuxia


Το νέο trend στο μανικιούρ μας έρχεται από το team του Νύχι Νύχι Beauty Lounge και ονομάζεται φωτοστέφανο. Το καλύτερο; Μπορείς να το κάνεις μόνη σου ακολουθώντας τα tips των ειδικών.


Τί είναι το φωτοστέφανο; Το τελευταίο trend στο μανικιούρ που μας σύστησε η Άννα Αλμπάνη, δημιουργός του Νύχι Νύχι Beauty Lounge, εντάσσεται στη γενικότερη τεχνική του Nail Graffiti Art, μιας τέχνης που μεταμορφώνει τα άκρα σε καμβά και μας δίνει τη δυνατότητα για ατελείωτη δημιουργία.

Νύχια με... φωτοστέφανο

Επέλεξα το φωτοστέφανο γιατί είναι από τις λίγες τεχνικές που μπορούν – όσες αναζητούν τις πιο ψαγμένες προτάσεις και πιάνει το χέρι τους – να την κάνουν μόνες, στο σπίτι, χωρίς βοήθεια επαγγελματία.

Νύχια με... φωτοστέφανο - εικόνα 2

Χρειάζεσαι βασικά ένα βερνίκι σε nude χρώμα με το οποίο θα βάψεις όλο το νύχι και μετά, με ένα βερνίκι σε φλούο απόχρωση θα κάνεις μια λεπτή γραμμή στο περίγραμμα του νυχιού.

Νύχια με... φωτοστέφανο - εικόνα 3

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και πρωτότυπο. Για τα χρώματα δεν υπάρχει περιορισμός αφού τόσο οι nude όσο και οι φλούο αποχρώσεις είναι πολύ στη μόδα αυτή τη σεζόν και θα τις βρεις σε όλες τις εταιρείες βερνικιών.

Νύχια με... φωτοστέφανο - εικόνα 4

Αν πάλι δεν τα καταφέρνεις μόνη σου, επισκέψου ένα από τα καταστήματα Νύχι Νύχι Beauty Lounge και ανανεώσου με έξυπνες και πάντα φρέσκες ιδέες.



Δες επίσης:
Τέλεια νύχια! Super tips και must εργαλεία για πεντικιούρ στο σπίτι
Νέα μόδα στα νύχια straight from London!
Ακόμα μία νέα τάση στα νύχια!
Ποια είναι τα μυστικά για γερά μαλλιά και δυνατά νύχια;
Ποια star "έντυσε" τα νύχια της με κοστούμι;
Πώς θα διαλέξεις τη σωστή απόχρωση για τα νύχια σου για κάθε περίσταση

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ