Follow us

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα αρώματα του φθινοπώρου

Εσύ βρήκες το ιδανικό άρωμα για τη νέα σεζόν; Από τη Βασιλική Καρανζογιάννη

Οδηγός αγοράς: Τα καλύτερα αρώματα του φθινοπώρου

Εσύ βρήκες το ιδανικό άρωμα για τη νέα σεζόν;

Το φθινόπωρο αναζητάς μια πιο ζεστή και γλυκιά μυρωδιά να σε συνοδεύει στην πρώτη ψύχρα, αφήνοντας πίσω σου τις δροσερές αλλά και λουλουδάτες επιλογές του καλοκαιριού.

Η Miss Bloom παρουσιάζει τα καλύτερα αρώματα της νέας σεζόν για να βρεις το δικό σου αγαπημένο:


[gallery ids="103052,103053,103054,103056,103060,103061,103062,103163,103332,103333,103335"]

Η μάρκα Yves Saint Laurent Beauté παρουσιάζει το BLACK OPIUM EAU DE TOILETTE, που δημιουργεί το δικό του αισθησιακό εθισμό. Μυστηριώδες αλλά αισθησιακό. Ζωηρό, αλλά με μια νέα θηλυκότητα, το νέο άρωμα παίζει ανάμεσα στη σκοτάδι και στο φως.

Το Knot Eau Florale του οίκου Bottega Veneta σε ταξιδεύει σε μια αρωματική ιστορία που διαδραματίζεται κάπου στην καρδιά της Μεσογείου, σε έναν ολάνθιστο κήπο. Ένας περίπατος στα μονοπάτια του, ανάμεσα σε ζωντανά ρόδα και πολυτελείς παιώνιες

Για το νέο άρωμα Chloé Eau de Toilette, η φινέτσα αποτελεί το σήμα κατατεθέν της κομψότητας. Στην καρδιά του αρώματος χτυπάει το τριαντάφυλλο, μόνο που αυτή τη φορά αποκαλύπτει μια άλλη πλευρά του, πιο ελαφριά και απαλή από ποτέ.

Το Gucci Bamboo αντλεί την έμπνευσή του από τις ποικίλες πλευρές της γυναίκας Gucci: τη θηλυκότητα, την αυτοπεποίθηση, την κατανόηση, τη δυναμικότητά της, οι οποίες εκφράζονται μέσα από τις ξυλώδεις και θερμές νότες που αποτελούν τη βάση του

Το Red Ginger Eau Fraiche ανανεώνεται! H συλλογή της Roger & Gallet εμπλουτίζεται με το νέο φυτικό γαλάκτωμα και αφρόλουτρο με 96% φυτική σύνθεση που ολοκληρώνουν τη μοναδική αισθητηριακή εμπειρία που θα «κακομάθει» ακόμα και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα

Ζεστό, αιθέριo, μαγευτικό. Το νέο άρωμα Jo Malone Mimosa & Cardamom συνδυάζει το άρωμα της μελωμένης, χρυσής μιμόζας που αιωρείται πάνω από την πικάντικη γεύση του φρεσκοτριμμένου κάρδαμου.

Το πρώτο άρωμα του οίκου Miu Miu είναι γεμάτο αντιφάσεις. Κομψό και αισθησιακό, αθώο και απαλό, το τελικό αρωματικό προϊόν είναι ζωηρό και συνάμα λίγο προκλητικό: είναι πολύ Miu Miu.

Εμπνευσμένο από τους γαλάζιους και ατελείωτους ουρανούς, το νέο άρωμα Daisy Dream Eau de parfum ενσαρκώνει την ονειροπόληση και την αιθέρια γοητεία του κοριτσιού, όπως το οραματίζεται ο Marc Jacobs.

Η γυναίκα Jimmy Choo που φοράει το νέο άρωμα Illicit τραβάει όλα τα βλέμματα & φιλοδοξεί να είναι το επίκεντρο της προσοχής. Σε ένα κόσμο με κανόνες δεν φοβάται να προκαλέσει. Είναι τολμηρή, με έντονη προσωπικότητα, λαμπερή & εντυπωσιακή.

Το La vie est belle αποπνέει μια νέα αρωματική μελωδία εμπλουτισμένη με πρωτόγνωρες νότες. Στην έκδοση Intense, η σύνθεση της γευστικής ίριδας του La vie est belle αποκτά δύο νέα ατού: σκανδαλιστική τουμπερόζα και εκλεκτό φουντούκι.

Το άρωμα B.BALENCIAGA SKIN συνεχίζει την αρωματική ιστορία του κλασσικού B.BALENCIAGA, βρίσκοντας τη δική του θέση του στο γυναικείο μπουντουάρ. Απευθύνεται στη γυναίκα που αποκαλύπτει μια πιο ιδιαίτερη πλευρά της, αλλά παραμένει σαγηνευτική και θηλυκή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ